InstagramInstagram

Reco

 • Elin H skrev om :
  Den 14/12 Ska vårat spira 175 komma till oss i Motala. vår säljare Manfred Baumann har varit helt underbar på våran resa från första mötet.. Så fort man haft en fråga eller varit orolig för något så har han tagit reda på svaren och lugnat oss. Det är en stor resa vi gjort och känner vi fått ett väldigt bra stöd i från Manfred och alla som man varit i kontakt med inom hjältevadshus nu väntar vi med spänning på vårat hus
  2017-12-08
 • Daniel K skrev om :
  # Köpte tomt Jan 17 # Kontrakt med Hjältevadsus Feb 17, Spira 175 # Bygglov Apr 17 # Inflyttning Aug 17 - Resan började på Bo-mässan i Gbg 2016 samt på Husknuten. Utav alla leverantörer fastnade vi för Hjältevadshus. Mycket tack vare engagerad säljare Sofia R samt deras byggmetod som möjliggör snabb leverans av färdigt hus. Sofias engagemang och snabba svar gjorde att vi fick svar på alla våra dumma frågor snabbt och vi kunde därav fortsätta processen hela tiden känna att vi hade ngn som hjälpte oss vid där det behövdes. Allt ifrån husmodell, placering, smarta tillval etc. - Engagemanget ifrån Sofia fortskred hela byggprocessen beroende på vart i tidskedjan vi var och var allt vi kunde förvänta oss! - Bygglovsansökan: Hjältevad hjälper till med ritningar, situationsplan etc, det som behövs för en ansökan för huset. Men här görs också en del arbete själv till kommunen, då du oftast har lokala "papper" som skall in. För oss bla anmälan om koppling till VA förening. Förväntar du dig snabbt bygglov, ser du själv till att kommunen har alla pappren de behöver utöver de till huset! annars kan man nog förvänta sig att bygglovet tar tid. (Detta var självklart för oss och inget vi förvänta oss av Hjältevadshus) - Efter bygglovet tog byggledaren över det mesta konkreta arbetet och var även med vid detaljplanering av markarbetet med markentreprenör, även här är vi väldigt nöjda med Claes och han arbete och bemötande. - Gränsen mellan Hjältevad och markentreprenören och ditt ansvar kunde varit tydligare. Här kämpar man också med att få bygglov beviljat, planera in markarbetet (vilket ingen vill planera utan bygglov) så det är klart innan planerad leverans av huset. - Husleverans samt montage gick fint både utvändigt och invändingt, allt enligt förväntningarna. Endast ett par missar under kontrollbesiktningen som åtgärdades. - Även hittat fel efter inflyttning. Vilket också åtgärdats smidigt. Fel sker, men inga problem med att få det fixat! En bra attityd samt förståelse för att fel sker är nog viktigt och att felet inte kan åtgärdas exakt samma dag som du hittat felet! # Sammanfattningvis uppfyller Hjältevadhus och dess medarbetare vår förväntingar på projektet. Bra hjälpa av Sofia i början, Claes tog smidigt över och fel etc har åtgärdats. Kvaliten på huset är bra och som förväntat!
  2017-10-25
 • Malin J skrev om :
  Vi fick hjälp med allt från kalkyl, vilka tillval som passade oss, hjälp med bygglov, bankkontakt osv. Vår säljare Sofia Rostedht fick det stora projektet att kännas möjligt! Det kändes som man var i trygga händer och hände det något på vägen hjälpte hon till att lösa det. Vi är mycket nöjda med vårat hus hittills!
  2017-10-24
 • Johan R skrev om :
  Jag har köpt ett hus och har fått bra bemötande från säljare från början till slut men efter det att vi flyttat in och fel kommer fram så har ingen hört av sig efter min felanmälan.
  2017-10-18
 • Roger D skrev om :
  Vi träffade i Februari säljaren Sofia Rostedth på Husknuten i Göteborg, det kostade oss flera miljoner. Som ett resultat av hennes lyhördhet samt grundliga kunskap om Hjältevadshus, uppbackat av goda kontakter med markarbetare, inredningsfolk (dvs övervåning) och kommunen sover vi nu andra natten i vårt nya hus (Spira 175 förhöjt väggliv) En extremt duktig representant för Hjältevadshus som med stadigt grepp om tyglarna ledde oss fram till bygglov, därefter övertygade ägaren till markarbetsfolket (Lars) att de visst kunde klara markjobber till färdig husgrund på mindre än halva beräknade tiden. (Protester från grannar försenade bygglovet) Mycket duktigt folk, allihop. Hon o Lars blir hembjudna på middag i höst!!!! Sammanfattningsvis kan vi säga att det varit en mycket, mycket positiv upplevelse att bygga hus med Hjältevad. Oktober MvH Annita o Roger
  2017-10-15
Visa fler

MyNewsDesk

Vi förändrar oss!

Vi förändrar oss!

Hjältevadshus avslutar ett av företagets mest händelserika år med att byta logga.

Företaget började året med att vinna upphandlingen med SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) och därmed togs varumärket Hultsfredshus åter i bruk, detta efter att ha legat i malpåse sedan sent 90-tal. Det har varit en fantastisk resa på många sätt och under november månad levererades det första SKL-huset som nu finns på plats i Nyköping.2017 passade vi även på att fira 70år, där vi för en kväll gjorde om vår fabrik till bankettsal. Integrationspriset i Eksjö kommun är ytterligare en positiv sak vi tar med oss från 2017.