Reco.se

Instagram

Press

Hjältevadshus auktionerar ut sin Loge till förmån för Kalmar FF och Mustaschkampen

Kalmar FF – AIK Söndag 11 november på Guldfågeln Arena är slutsåld. Men Hjältevadshus, Kalmar FF partner sedan 2012, och kommer synas på Kalmar FFs tröjor minst till 2020 har valt att auktionera ut sin loge.

Auktionen kommer läggas ut på Traderas sida under onsdagskvällen. Auktionen kommer avslutas påfreem.Kl14

Då det varit ett enormt tryck på biljetter så väljer Hjältevadshus att avstå från sin loge och istället auktionera ut den. Överskottet kommer delas mellan Kalmar FF/KFF ungdom och Mustaschkampen.

Nu kan du får tolv bra platser och tillgång till en egen loge. En härlig buffé och ett kylskåp fyllt med dryck ingår också. Vi skickar med 12st Elm T-shirts på köpet!!

LOGE på Guldfågeln Arena, 12toppenbiljetter, mat och dryck.

Överskottet kommer delas mellan Kalmar FF/Kalmar FF ungdom/Mustaschkampen

Så här skriver prostatacancerförbundet på sidan www.mustaschkampen.se Varje dag, varje månad, varje år får tusentals män diagnosen prostatacancer. Det är Sveriges vanligaste cancersjukdom. Mer pengar behövs i kampen mot prostatacancern till forskning för bättre diagnos- och behandlingsmetoder samt opinionsbildning. Mustaschkampen behöver din hjälp!

– Vi vill vara ett gott företag, ett företag som bryr sig. När det nu är sånt stort tryck på biljetter så känner vi att detta är ett tillfälle där vi kan hjälpa till att samla in pengar.

Mikael R Olsson, marknadschef på Hjältevadshus.

Facebook

3 dagar sedan

Hjältevadshus

Här är bilder på ett fantastiskt Häggen i Stockholm. Huset finns även att beskåda som fotorealistisk 3D-visning på vår hemsida. hjaltevadshus.se/hus/haggen-224/ ... Visa merVisa mindre

 

Kommentarer på facebook

Jättesnyggt👍

4 veckor sedan

Hjältevadshus

Beställ ett hus före 30 november så får du färg på köpet ELLER huset kulörmålat för halva priset.

Erbjudandet gäller fr.o.m. 16 november.

FÄRG PÅ KÖPET
50 liter färg på 1 och 1,5-planshus.
75 liter färg på 2-planshusen och Spira 211.
Valfri NCS kulör.
Alla våra hus grundmålas i en torr och varm inomhusmiljö vilket ger ett skydd mot fukt och miljöpåverkan innan det utsätts för utomhusklimatet. Grundfärgen skyddar huset till kommande sommar och kan då färdigmålas under bra förhållanden.

KULÖRMÅLAT PÅ FABRIK 50% rabatt
Husen målas inomhus, redo för regn från dag ett.
Grundmålat plus ett lager färg. Pris enligt prislistan.
Valfri exteriör kulör målas inomhusmiljö. Som tillval kan du även få huset målat i den exteriöra kulören innan leverans. Färgen kommer från ledande tillverkare och du kan välja bland populära kulörer eller via NCS-skalan mot ett tilllägg. Målningsproessen sker i en kontrollerad inomhusmiljö och innefattar ett färglager utöver grundfärgen.

Fakta om vår målning.
Alla hus har ett skalskydd med grundfärg när det lämnar fabriken. Väljer du endast grundfärg så skyddar det huset till kommande sommar när det kan målas i rätt förhållanden. Våra färger är motståndskraftiga mot luftföroreningar, pollen och mögel. Välj mellan standardkulörer eller från NCS-skalan mot ett tillägg. Liten miljöpåverkan med vattenbaserat målningssystem.
... Visa merVisa mindre

1 månad sedan

Hjältevadshus

Ett fantastiskt enplanshus. Kunden har gjort en hel del spännande egna lösningar, som verkligen visar vilka möjligheter som finns med våra hus. Och vilken härlig inredning! ... Visa merVisa mindre

1 månad sedan

Hjältevadshus

Kalmar FF
Vår partner Hjältevadshus auktionerar ut Guldfågeln Arenas sista platser till söndagens match där överskottet går till välgörenhet!

In och lägg ditt bud på: www.tradera.com/item/340191/328291075/kalmar-ff-aik-pa-guldfageln-arena-11-november-12-biljetter-...
... Visa merVisa mindre

2 månader sedan

Hjältevadshus

Visste du att du kan följa Hjältevadshus på Instagram? Inspiration, tips & nyheter. Välkommen! www.instagram.com/hjaltevadshus/ ... Visa merVisa mindre

2 månader sedan

Hjältevadshus

Förra fredagen släppte vi femte och sista avsnittet av vår webb-TV-serie Huset växer - Bygg din övervåning. För er som inte kan få nog av Adam och Maria bjuder vi här på ett inslag med diverse bloopers. #bloopers #tvproduktion #mariacelin #byggaövervåning
www.youtube.com/watch?v=tYb9SuvyhZwKänsliga tittare varnas. I inslaget kan det förekomma ett språkbruk som Hjältevadshus inte på något sätt står bakom :-) För mer tips och kompletterande infor...
... Visa merVisa mindre

Video image

 

Kommentarer på facebook