Stil 127

#kommabortetttag
Läs mer

Stil 175

#kommabortetttag
Läs mer

Spira 194

#njutavvinter
Läs mer

Stil 97

#livsnjutning
Läs mer

Sol 187

#vidhavetvilljagbo
Läs mer

Spira 211

#utrymmeförfler
Läs mer

Stil 163

#landskapshus
Läs mer

Landskap, hav & fjäll

Ett inspirerande sortiment av villor och fritidshus som vi bygger inomhus i fabrik, och levererar med mycket kort byggtid på plats. Här kompletterat vi våra husmodeller med exteriöra material, fönsterpartier, inredning och planlösningar för att nå härliga husupplevelser. Drömmer du om ett hus på annan ort där du och familjen kan dra er tillbaka för att vila och umgås?

Det är underbart att komma bort ett tag med tid för avkoppling eller aktiva intressen. Vad vill du har mer tid för?

Åka skidor? Mountainbike? Fiska? Vandra? Gunga hängmatta? Kanske bara avnjuta utsikten, höra brasan knäppa och vänta på att bastun ska bli varm?

Alla våra hus har samma höga villastandard med mycket låga energivärden. Fritidsvilla eller permanentboende, man har alltid  låga drift- och underhållskostnader med Hjältevadshus.

Vi bygger och levererar till Familjer, Företag och bostadsprojekt över hela Sverige.

Kanske är du Markägare och vill ha en enkel och trygg samarbetspartner i ett Projekt. Eller företagare och kan hitta fördelar genom Uthyrning eller som Personalhus. I vårt sortiment finns Villor, Parhus, Radhus och Lägenhetsfastigheter. Och du träffar oss enkelt i hela landet.

Landskapshus

Stil 163 - Landskap

Gotland och Skånes fina byggtradition i modern tolkning med enkla rena linjer och putsad fasad. Karakteristiska drag utan takfot och med tegelrött tak. Gärna med kulörsatta fönster och ytterdörrar. I Skåne används även ljusgrått och svart tak, som ger ett häftigt uttryck tillsammans med silver eller svart takavvattning.

Stil 163 - Landskap

Spira 211 - Landskap

Skånes inspirerande och breda byggtradition med tänk runt Skånelängan i puts. Rena linjer och putsad fasad. Kanske en vacker gesims? Detaljerna ger sedan ditt individuella hus. Gärna kulörsatta fönster och dörrar.

Spira 211 - Landskap

Fritidsvillor byggda för hela landet

Vi bygger fritidsvillor i T-shirt, året runt!

Oavsett årstid. Oavsett leveransort.

Vi bygger och inreder husen inomhus i torr och varm fabrik. Moderna och energieffektiva hus, även för vindpinande och tuffa miljöer såsom vid hav och fjäll.

Du kan träffa oss och få husvisning i hela landet. Där Du är finns Vi.

 

Njut och dela med dig av glädjen – finansiera med uthyrning

Livsnjutning

Trenden att investera i livsnjutning vid kusterna, fjällvärlden och natursköna områden i inlandet ökar hela tiden. Friluftsområden, Mountainbikeleder, aktivitetsanläggningar byggs ut i hela landet och fler och fler lever ett aktivt och sunt liv. Planlösningen har vi anpassat för aktiva och sociala behov. Vart ligger #kommabortetttag för dig?

Varmt och tryggt året runt

Det handlar inte bara om att vi bygger våra hus på en torr, trygg och säker plats inomhus, utan också om vad som ingår i ett Hjältevadshus. Alla Hjältevadshus är välisolerade i kombination med värme- och ventilationsteknik som ger energisnåla hus, ett behagligt inomhusklimat och mycket låga driftskostnader.

Modernt kök och plats för umgänge

Köket i ett Hjältevadshem är husets hjärta. Alla våra husmodeller har kvalitetskök från Ballingslöv som standard. Välj antal sovrum efter behov, och komplettera gärna med bastu som är bra för kropp och själ. I vissa modeller inreder vi en bastu i husets entréplan. Eller ger framtida möjlighet genom förrådsyta som kan byggas om. I övriga hus byggs bastu när övervåningen färdigställs. Planlösningen på övervåning kan du utforma fritt och öppnar upp för oändliga varianter av inredning och möblerande. Då kan förstås bastun eller andra prioriterade ytor växa.Välj antal sovrum efter behov och komplettera gärna med bastu som är bra för kropp och själ.

Uthyrning gör fastigheten självförsörjande

Genom uthyrning kan fastigheten enkelt bli självförsörjande. Välj dina veckor och helger att vistas där, och hyr ut övrig tid. Via uthyrningsorganisationer får du inblick i möjliga intäkter, och detta kan du göra redan inför ditt fastighetsköp. Våra hus är rymliga med plats för många bäddar då man ofta vill dela fritidsglädjen med andra. Vid uthyrning är det en stor fördel med många bäddar, stora hus delas gärna av flera familjer.

Sommartid är uthyrningssäsongen upp till tre månader och vintersäsongen kan vara runt fyra månader.

Idag bygger de flesta fjällanläggningar för aktiv turism året runt.

Detta ger dig stora möjligheter att använda fastigheten själv, samtidigt som det finns en efterfrågan på uthyrning året om.

 

Stil 175

#kommabortetttag
Läs mer

Tolv fantastiska fritidsvillor

Stil 127

Unik planlösning för umgänge i kök och vardagsrum. Häftig köksö samlar alla intill husets enorma fönsterpartier. Charmigt loft och sovrum för 6-10 bäddar. Bastu och skidförråd i huset.

Stil 127

Stil 175

Semesterupplevelser formas runt vår största köksö. Spännande fönsterpartier får inne och ute att flyta samman. Sovrum för 10-20 bäddar. Bastu och skidförråd i entréplan, eller bastu på övervåning. Limträbalk och ryggåstak genom hela övervåningen.

Stil 175

Solid 175

Charmig atmosfär i entréplan och stor övervåning med ryggåstak. Sovrum för 10-20 bäddar. Bastu i entréplan eller på övervåning. Förråd kan vidbyggas vid groventré.

Solid 175

Stil 194 Jubileum

Design och moderna uttryck. Härlig köksö samlar alla i en unik planlösning. Sovrum för 10-20 bäddar Bastu och skidförråd i entréplan, eller bastu på övervåning. Limträbalk och ryggåstak genom hela övervåningen.

Stil 194 Jubileum

Spira 194

Populär planlösning med charm och praktiska ytor. Stor flexibilitet ger sovrum för 10-22 bäddar. Möjligt till stor bastu på övervåningen, som även har ryggåstak med limträbalk.

Spira 194

Sol 170

Speciellt härligt kök centralt i huset. Köksön samlar alla i öppna sällskapsytor. Sovrum för 10-16 bäddar. Möjligt med stor bastu på övervåningen. Ryggåstak med limträbalk ger övervåningen rymd.

Sol 170

Sol 187

Social planlösning runt imponerande köksö. Öppet upp i entré, och härliga sällskapsytor. Plats för 10-22 bäddar. Övervåning med limträbalk i ryggåstak ger möjlighet till mysigt loft och rymlig bastu. Ett speciellt hus.

Sol 187

Sol 97

Lyxig öppen känsla med Köket som samlingspunkt. Spännande köksö och fina ljusinsläpp. Flexibilitet ger 6-10 bäddar. Bastu kan byggas i entréplan.

Sol 97

Stil 97

Semesterfavoriten med stora ytor för umgänge och en häftig köksö. Stora fönsterpartier bjuder in utomhusmiljön. Plats för 6-8 bäddar. Bastu och skidförråd i huset.

Stil 97

Spira 97

Välplanerad och trevligt hus för dem mindre sovrumsbehoven. Plats för 6-10 bäddar. Bra yta för Bastu eller förråd i entréplan.

Spira 97

Spira 122

Välplanerad och trevligt hus för dem mindre sovrumsbehoven. Vinkelhus med plats för 8-10 bäddar. Bra yta för Bastu eller förråd i entréplan.

Spira 122

Vitsippan 128

Socialt hus som bjuder på härliga ytor, bra sovmöjligheter och fina ljusinsläpp. Plats för 8-12 bäddar. Bra yta för bastu.

Vitsippan 128