Reparatör

Vi söker nu en erfaren och duktig reparatör till vår hustillverkningsfabrik i Hjältevad. Arbetet består av att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll. För dig är det en självklarhet att arbeta med felsökning, reparationer och förbättringar. Du kommer att lösa de akuta reparationerna genom att du själv reparerar det som behövs inom ditt kunskapsområde avseende bland annat truckar, maskiner och lyfthjälpmedel men tar även in underleverantörer vid behov. Du kommer även att arbeta systematiskt med att strukturera upp underhållsavdelningen för att bidra till förbättrad driftsäkerhet i produktionen.

Du kommer att ansvara för leverantörskontakter inom exempelvis truckservice, fastighetsunderhåll och maskinunderhåll. Du ansvarar också för underhållet av vår fastighet både på fabrik och kontor. Du kommer vara en viktig del i vårt produktionstekniska utvecklingsarbete med syfte att bidra till en resurseffektiv och störningsfri produktionsprocess.

Vem är du?

Vi letar efter dig som har erfarenhet genom att ha arbetat några år som reparatör och är van vid att planera och organisera ditt dagliga arbete på ett effektivt sätt.

Du trivs i en social roll och är bra på att hantera flera projekt löpande. Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och gillar att arbeta mot deadlines. Du tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver processer. Du sätter upp och håller tidsramar. Som person är du flexibel och lösningsorienterad och tycker om att bidra till förändring och utveckling. Du har ett företagsekonomiskt tänk i ditt sätt att driva förbättringsarbete.

Vi tror att du har gymnasieutbildning inom industri eller verkstadsteknik. Du kan svenska i tal och skrift och du är van användare av systemstöd.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Hjältevadshus AB med placeringsort Hjältevad. Tillsättning omgående eller enligt överenskommelse. Vi värdesätter även egenskaper som engagemang, ansvarstagande och teamkänsla. Tjänsten ska tillträdas snarast och sista ansökningsdag är 31 juli. Urval kommer att ske löpande.

Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till work@hjaltevadshus.se Kontaktperson och ansvarig för rekryteringen är Ola Adolfsson, Produktionschef 070-318 49 05

I småländska Hjältevad, strax utanför Eksjö, har Hjältevadshus utvecklat och byggt trähus i över 70 år, med fokus på trygghet. Vår unika byggmetod garanterar hög kvalitet och ett slutresultat som får toppbetyg. Vi bygger alla våra hus inomhus, i en torr och säker miljö. När allt byggs under samma tak kan vi också hålla koll på varje detalj och del, säkra kvaliteten i alla led och leverera alltihop på utsatt tid.

Hjältevadshus AB är ett av Sveriges ledande trähusföretag och är en del av Pulsenkoncernen som har cirka 1000 anställda och omsätter mer än 3 miljarder kronor. Företaget är familjeägt och har en stark tradition av expansion genom långsiktighet. Detta har resulterat i mångåriga kundrelationer, inte minst med landets kommuner och expansiva distanshandelsföretag.