Bli hussäljare hos oss på Hjältevadshus

Vi på Hjältevadshus har byggt småländska kvalitetshus sedan 1947 och vet hur vi skapar riktigt nöjda husköpare. Husköpare som hos oss får den unika chansen att gå från husdröm till drömhus på bara 30 veckor.

Vi söker dig som har en gedigen mäklar-bakgrund eller liknande erfarenheter. En person som kan kundmöten och lockas av småhusmarknaden. Du är serviceinriktad, har god kommunikativ förmåga och fullt kundfokus. Samtidigt är du entusiastisk, flexibel och drivs av att göra bra affärer. Som säljare bör du ha bra koll på den lokala marknaden. Du är egenföretagare eller kan tänka dig att bli.

Bygglov och annat kan låta lite krångligt i början, men vi erbjuder både utbildning och stöd. Våra hus är dessutom lite smidigare att både sälja och köpa. Det handlar mindre om en massa val och mer om att erbjuda det bästa direkt. Husen tillverkas inomhus och när de kommer till byggplatsen är det bara fyra veckor kvar till inflyttning.

Skicka din ansökan och ditt CV. För mer information kontakta vår försäljningschef Mikael R. Olsson på: 0708-42 45 30. Vi ser fram emot din ansökan!

Bli en av oss. Ansök nu!

Möt våra husrådgivare!


Sofia Rostedth, från pilot till årets rookie 2015 och årets säljare 2017

Sofia är piloten som blev toppsäljare på Hjältevadshus. Här berättar hon varför det är bra att ha en otypisk säljbakgrund och vad det är som skiljer det småländska husföretaget från andra småhusföretag.

”Hos Hjältevadshus är det en styrka att ha ett annat perspektiv och en annan bakgrund. Vi är olika och kompletterar varandra. Jag är utbildad av Hjältevadshus som har en jättebra internutbildning. Min tekniska kompetens från pilotyrket har dessutom varit mitt stora ess i rockärmen.”

Läs hela intervjun

Susanne Tranberg, värmlänning med stenkoll på den lokala husmarknaden

Susanne har Värmland som bas och har arbetat för Hjältevadshus i nästan precis ett år. I grunden är hon fastighetsmäklare med stor kännedom om den lokala småhusmarknaden.

”Det är ett kul jobb att få hjälpa någon att hitta sitt drömhem och en plats att bygga det på. Samtidigt betyder jobbet mycket frihet. Som säljare är du din egen, samtidigt som man tillhör Hjältevadsfamiljen. Det är en bra kombination av att vara fri och tillhöra något stort och tryggt.”

Läs hela intervjun