Hjältevadshus söker nya säljare/husrådgivare

Vi på Hjältevadshus har byggt småländska kvalitetshus sedan 1947 och vet hur vi skapar riktigt nöjda husköpare. Husköpare som hos oss får den

Vi på Hjältevadshus har byggt småländska kvalitetshus sedan 1947 och vet hur vi skapar riktigt nöjda husköpare. Husköpare som hos oss får den unika chansen att gå från husdröm till drömhus på bara 30 veckor.

Vi söker dig som har bakgrund som Fastighetsmäklare, har jobbat med bostadsprojekt eller liknande erfarenheter. En person som kan kundmöten ochbrinner för bostad, och hus. Du är serviceinriktad, har god kommunikativ förmåga och fullt kundfokus. Samtidigt är du entusiastisk, flexibel och drivs av att göra bra affärer och söka samarbeten. Som säljare bör du ha bra koll på den lokala marknaden. Att jobba aktivt med tomttillgången och tänka Marknadsföring är en naturlig och nödvändig  del av vardagen. Du är egenföretagare eller kan tänka dig att bli.

Bygglov och annat kan låta lite krångligt i början, men vi erbjuder både utbildning och stöd. Våra hus är dessutom lite smidigare att både sälja och köpa. Husen tillverkas inomhus och när de kommer till byggplatsen är det bara fem veckor kvar till inflyttning.

Spontanansökan är alltid välkommet och just nu söker vi speciellt på följande orter:

Uddevalla

Bohuslän

Örebro

Karlstad

Dalarna Falun, Borlänge

Dalarna Malung-Sälen

Västervik

Gotland

Hjältevad Huvudkontor

Skicka din ansökan och ditt CV. För mer information kontakta vår försäljningschef Stefan Carlsson (070-350 83 55),

Bli en av oss. Ansök nu!

Vi ser fram emot din ansökan!