Försäljningschef Hjältevadshus

Vill du vara med och skapa och leda Sveriges bästa och mest motiverade säljkår?
Vi erbjuder en varierande och inspirerande tjänst som försäljningschef till Hjältevadshus. Företaget har 135 anställda och utöver detta ca 24 agenter och konsulter. Vår fabrik och vårt huvudkontor är beläget i Hjältevad, som ligger strax utanför Eksjö, men denna roll kommer innebära en flexibilitet att röra sig över Sverige.

Rollen

I rollen som försäljningschef kommer du att tillhöra och leda vår säljavdelning som idag består av 20 säljare med en härlig mix av personligheter, utspridda runt om i Sverige.
Försäljningschefen kommer att ansvara över målsättningen både på avdelningsnivå och individnivå. Du kommer att följa upp status i säljprocesserna och även att coacha säljarna till att gå i mål med affärerna. En del i denna roll kommer att innebära att vara delaktig i affärs- och processutvecklingen. Det finns stora möjligheter att vara med och bygga upp och utveckla din arbetsroll, för att optimera denna på bästa sätt. Rollen kommer att innebära en hel del resande inom Sverige och utgångspunkt kommer att vara från hemmet alternativt närmast belägna kontor. Vi ser med fördel att man är placerad i mellansverige, gärna med riktning mot västkusten, men detta är inget krav.

Din profil

  • Gedigen erfarenhet av säljledning. Meriterande om du har bra erfarenhet av att jobba mot mätbarhet, KPI:er, processer, uppföljningar och standardiseringar.
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot försäljning eller liknande.
  • Erfarenhet av att bygga upp och utveckla processer.
  • Erfarenhet av och förståelse för försäljning till privatpersoner.
  • Meriterande om du har erfarenhet från husförsäljningsbranschen och förstår såväl regelverk som kulturen med dess utmaningar och möjligheter.
  • Bra erfarenhet av att styra och utveckla med stöd av CRM-system.
  • Erfarenhet av att framgångsrikt leda ett försäljningsteam.
  • En tydlig struktur och förmåga att prioritera.

Personliga egenskaper

Vi ser att du trivs bra med att jobba självständigt och har ett stort driv och är ansvarstagande. Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta och även för att jobba mot att bygga ytterligare samarbete både inom och även mellan avdelningarna. Du har en hög leveransförmåga och kommer att jobba för att utveckla och få säljkåren till en helt ny nivå. Det är viktigt att du känner dig trygg i dina ledaregenskaper och har en hög moral och etik. Du blir motiverad av utmaningar, bygga processer och att vara med och leda en försäljning. Vi ser även att du är genuint intresserad av vår produkt och att du vill lära dig så mycket som möjligt om denna.
Vi vill att du kommer med egna förbättringsinitiativ för att effektivisera och optimera det dagliga arbetet.
Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och gillar att arbeta mot deadlines, samt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver processer.

Övrigt

Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Månadslön
Ansökan: Ansökan mailas till work@hjaltevadshus.se ange ”Försäljningschef” som ämne.
Kontaktperson: Emelie Gustafsson, tel. 0381-23953
Sista ansökningsdag: 15:e januari 2021, urval kommer att ske löpande.

I småländska Hjältevad, strax utanför Eksjö, har Hjältevadshus utvecklat och byggt trähus i över 70 år, med fokus på trygghet. Vår unika byggmetod garanterar hög kvalitet och ett slutresultat som får toppbetyg. Vi bygger alla våra hus inomhus, i en torr och säker miljö. När allt byggs under samma tak kan vi också hålla koll på varje detalj och del, säkra kvaliteten i alla led och leverera alltihop på utsatt tid.

Hjältevadshus AB är ett av Sveriges ledande trähusföretag och är en del av Pulsenkoncernen som har cirka 1000 anställda och omsätter mer än 3 miljarder kronor. Företaget är familjeägt och har en stark tradition av expansion genom långsiktighet. Detta har resulterat i mångåriga kundrelationer, inte minst med landets kommuner och expansiva distanshandelsföretag.