Regionsäljare eller Agent till Hjältevadshus region Eskilstuna/ Västerås

Drivs du av möten med människor och är en relationssäljare? Har du intresse för bostäder och vill följa husköparen från husdröm till drömhus? Har du dessutom en entreprenöriell ådra och vill sätta din prägel på en region med stor potential? Då kan tjänsten som Regionsäljare på Hjältevadshus vara rätt karriärsteg för dig! 

Beskrivning av arbetsuppgifter 

Som Regionsäljare på Hjältevadshus blir du en viktig ambassadör och ansiktet utåt för husförsäljningen. Här får du chansen att bygga upp din region och bearbeta marknaden från grunden både genom central marknadsföring men framförallt genom din lokala sälj- och aktivitetsplan. Vidare etablerar du goda kontaktytor och samarbetspartners såsom mäklare, markägare och kommuner för att nå ut till den potentiella husköparen. Du arbetar med hela säljprocessen från första kundkontakt till tecknat köpeavtal och är även med vid besiktning av det färdigställda huset. Husen tillverkas inomhus och när de kommer till byggplatsen är det bara fem veckor kvar till inflyttning.

I denna tjänst kommer du ansvara för Eskilstuna och i tjänsten utgår du från kontor inom regionen och rapporterar till försäljningschefen.

Tjänsten passar dig som trivs att driva ditt ”egna” företag i företaget. Hjältevadshus förser dig med allt du behöver i form av säljmaterial, marknadsföring och utbildningar. Mässor och visningar sker både centralt och lokalt. Inom Hjältevadshus jobbar alla som ett lag som strävar mot samma mål, med gott samarbete och god sammanhållning. Du ges stor frihet att sätta din egen prägel på regionen och att planera din vardag. Ditt personliga driv och engagemang kommer värderas högt och vara en viktig faktor för att nå framgång i rollen som Regionsäljare. Du erbjuds en marknadsmässig lön, förmånsbil och i övrigt goda förmåner.

Krav på person

Vi söker dig som älskar att knyta nya kontakter och som trivs i mötet med kunden likväl som en samarbetspartner eller kommun.  Med ett stort driv och hög aktivitet jobbar du relationskapande för att nå ut till den potentiella köparen. Du är en person som får saker att hända och visar på ett stort engagemang och målmedvetenhet för att utveckla regionen.

Vi söker dig som stämmer in på följande:

  • Trygg i rollen som säljare och i mötet med kund
  • Att tänka marknadsföring är en naturlig del i vardagen
  • Arbetar strukturerat och målinriktat – CRM-system ser du som en självklarhet
  • Stor ansvarskänsla och drivs av att göra bra affärer och söka samarbete
  • Serviceinriktad och en god kommunikativ förmåga – sätter kunden i centrum
  • Meriterande med erfarenhet från fastighetsbranschen – gärna fastighetsmäklarbakgrund och/eller nätverk inom husbranschen
  • B-körkort

För denna tjänst kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid -Agent
Arbetstid:
 Dag/Kväll samt helgarbete förekommer
Plats: 
Utgå från kontor inom regionen

Villkor: Provision ev. fast lön enligt avtal

Eventuella frågor om tjänsten till  work@hjaltevadshus.se
Märk ansökan ”Säljare Eskilstuna”
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation

I småländska Hjältevad, strax utanför Eksjö, har Hjältevadshus utvecklat och byggt trähus i över 70 år, med fokus på trygghet. Vår unika byggmetod garanterar hög kvalitet och ett slutresultat som får toppbetyg. Vi bygger alla våra hus inomhus, i en torr och säker miljö. När allt byggs under samma tak kan vi också hålla koll på varje detalj och del, säkra kvaliteten i alla led och leverera alltihop på utsatt tid.

Hjältevadshus AB är ett av Sveriges ledande trähusföretag och är en del av Pulsenkoncernen som har cirka 1000 anställda och omsätter mer än 3 miljarder kronor. Företaget är familjeägt och har en stark tradition av expansion genom långsiktighet. Detta har resulterat i mångåriga kundrelationer, inte minst med landets kommuner och expansiva distanshandelsföretag.