TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Om oss

Hjältevadshus AB är ett av Sveriges ledande trähusföretag och marknadsför, tillverkar och bygger trähus i volymelement. Årsomsättningen uppgick 2016 till 450 MSEK och företaget har cirka 200 anställda. Sedan 1947 har vi levererat hus från Hjältevad som är beläget strax utanför Eksjö i Småland. Hjältevadshus är en del av Pulsen koncernen som har närmare 1000 anställda och omsätter cirka 3 miljarder. Företaget är familjeägt och har en stark tradition av expansion genom långsiktighet. Detta har resulterat i mångåriga kundrelationer, inom både privatmarknaden och med landets kommuner och expansiva distanshandelsföretag  

Dina arbetsuppgifter 

Hjältevadshus är ett starkt växande företag och söker nu efter en driven HR- & löneadministratör som vill ta en viktig roll i verksamheten. Tjänsten erbjuder en bredd av arbetsuppgifter med roliga och intressanta utmaningar.

Som HR- & löneadministratör kommer du att dagligen arbeta nära verksamheten och du kommer att ge stöd och support åt VD och avdelningschefer, sköta annonsering och rekrytering, upprätta och underhålla rutiner; så som arbetsintroduktion, personalpolicy och personalinformation samt ta ansvar för verksamhetens löneadministrativa uppgifter.

Din profil 

Vi söker dig som har en utbildningsbakgrund inom HR eller likvärdig utbildning. Du har arbetserfarenhet och har tidigare arbetat brett inom HR-området och känner dig därmed bekväm med allt som hör HR-arbetet till. Vi ser det som meriterande om du är bekant och om du tidigare har arbetat med lön samt om du har tidigare arbetserfarenheter inom branschen.

Vi söker efter dig som är en lagspelare med en god förmåga att samarbeta. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt. Vi ser också att du som söker har ett eget driv, du är initiativrik och är noggrann. Ditt arbete som HR- & löneadministratör kommer att erbjuda dig ett varierande arbete och det krävs därför att du är flexibel och har en förmåga att arbeta med flera ärenden och arbetsuppgifter parallellt samt att du har en förmåga att vara strukturerad och prioritera ditt egna arbete.

På Hjältevadhus gör vi saker tillsammans och vi kommer därför att lägga stor vikt vid din personlighet.

Arbetstider: Dagtid
Placeringsort: Hjältevad
Anställningsform: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Denna rekrytering samarbetar Hjältevadshus med Söder & Co.
För mer frågor kontakta Martina Peterson, Söder & Co

Mobil: +46 (0)76-801 26 96  Mail: martina.peterson@soderco.se

Välkommen med din ansökan!