Jobba som Trähuskonstruktör/A-ritare

Hjältevadshus expanderar och söker en Trähuskonstruktör/A-ritare till Hjältevad/Jönköping

I småländska Hjältevad, strax utanför Eksjö, har Hjältevadshus utvecklat och byggt trähus i över 70 år, med fokus på trygghet. Senaste åren har företaget framgångsrikt utvecklat hussortiment och byggmetoder, vilket har bidragit till kraftigt ökande marknadsandelar som ger arbetsglädje och stark framtidstro på fortsatt utveckling. Årsomsättningen uppgick 2016 till 450 MSEK och företaget har cirka 220 anställda. 

Hjältevadshus AB är ett av Sveriges ledande trähusföretag och är en del av Pulsenkoncernen som har cirka 800 anställda och omsätter närmare 3 miljarder kronor. Företaget är familjeägt och har en stark tradition av expansion genom långsiktighet. Detta har resulterat i mångåriga kundrelationer, inte minst med landets kommuner och expansiva distanshandelsföretag.

Hjältevadshus söker en Trähuskonstruktör/A-ritare

Dina arbetsuppgifter
Hjältevadshus är inne i en spännande fas och söker förstärkning på konstruktionssidan. Tjänsten erbjuder en bredd av arbetsuppgifter med kul och intressanta produkter. Du ingår i företagets konstruktionsteam.

Dina arbetsuppgifter består främst i att hantera bygglovsansökningar och framtagande av konstruktionsritningar och beställningsunderlag till villa- och projektproduktion. Då arbetet innebär konstruktions- och ritningsarbete av våra huslösningar, ställs stora krav på ditt byggtekniska kunnande och vi ser det som meriterande att du harerfarenhet av denna typ av arbetsuppgifter. För rätt person finns stor utvecklingspotential då företaget är i en mycket expansiv fas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Hantera bygglovsansökningar, rita sitplaner, marklinjer, fasad- och planritningar
  • Ta fram ritningar och skisser till agenter för styckehus och för projekt
  • Producera bygglovshandlingar och andra ritningsunderlag som krävs för Bolagets försäljnings- och produktionsprocess
  • Från tid till annan utföra underlag för köksvalen
  • Vara delaktig i utveckling av Bolagets interna hantering samt stödja en effektiv process från kundorder till levererad produkt

Arbetet har många interna kontakter med konstruktions- och kundtjänstavdelningarna, såväl som externa kontakter med våra säljare och kunder ute i landet.

Din bakgrund
Du har minst en byggnadsteknisk utbildning eller motsvarande teknisk erfarenhet och vi ser gärna att du har arbetat i branschen i några år 5 år. Vi ser även att du har erfarenhet som både A- och K-ritare.
Du har kompetens inom 3D-cad och ritningsläsning. Erfarenhet av Revit och El/VVS-kunskap är meriterande.
Vi letar efter dig som är en lagspelare med en god förmåga att samarbeta. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt. Vi ser också att du har ett eget driv och är noggrann.

Arbetstider: Dagtid
Placeringsort: Hjältevad/Jönköping
Anställningsform: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Denna rekrytering samarbetar Hjältevadshus med Arena Personal AB och ansökningar sker på Arena Personals hemsida. www.arenapersonal.com

För mer frågor kontakta konsultchef Magnus Olofsgård, 072-371 91 08, magnus.olofsgard@arenapersonal.com

Välkommen med din ansökan!