Vill du vara med och förändra en bransch?

Hjältevadshus söker nu en marknads- och försäljningschef, som vill vara med och förändra branschen. Vi är mitt i en förändringsresa, där vi har avsikten att vara det självklara valet när man ska bygga sitt hus.

Husbranschen står inför stora utmaningar i dagsläget med ett pressat marknadsläge över hela branschen. Även Hjältevadshus har behövt göra organisationsförändringar för att vara långsiktigt hållbara, men ser också en förbättrad försäljningstakt under de senaste månaderna. Hjältevadshus har byggt trähus i över sjuttio år och har ledande erfarenhet inom området. Sedan 2011 ägs bolaget av den framgångsrika IT-koncernen Pulsen, och att ha ekonomiskt starka ägare med ett långsiktigt engagemang i verksamheten innebär stor trygghet och stabilitet för kunderna.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att leda och utveckla en säljorganisation som arbetar med långs säljcykler och stöttar kunder i stora beslut. Vi tror att du har arbetat med konsumentorienterade sällanköpsprodukter samt har genomfört en eller flera förändringsresor samt har skapat skillnad där du har varit tidigare.

Du motiveras av utmaningar, förstå sammanhang, driva förändring och leverera resultat samtidigt som inger förtroende på rationella grunder. Vi ser att du är en lagspelare, som tar individuellt ansvar och har bred kommersiell förståelse. Vi tror att du är en av oss som trivs i en utmanande, personlig, ansvarstagande och långsiktig värdegrund.

Kontakta vår samarbetspartner Henrik Blumenthal om du har några frågor eller skicka i en ansökan, där du beskriver varför just du vill arbeta med oss och ha jobbet som vår nästa marknads- och försäljningschef.

Mail: henrik@blumenthalconsulting.se