Orderberedare/Innesäljare

Hjältevadshus expanderar och söker orderberedare/ innesäljare till kundcenter

I småländska Hjältevad, strax utanför Eksjö, har Hjältevadshus utvecklat och byggt trähus i över 70 år, med fokus på trygghet. Senaste åren har företaget framgångsrikt utvecklat hussortiment och byggmetoder, vilket har bidragit till kraftigt ökande marknadsandelar som ger arbetsglädje och stark framtidstro på fortsatt utveckling. Årsomsättningen uppgick 2016 till 450 MSEK och företaget har cirka 220 anställda. 

Hjältevadshus AB är ett av Sveriges ledande trähusföretag och är en del av Pulsenkoncernen som har cirka 800 anställda och omsätter närmare 3 miljarder kronor. Företaget är familjeägt och har en stark tradition av expansion genom långsiktighet. Detta har resulterat i mångåriga kundrelationer, inte minst med landets kommuner och expansiva distanshandelsföretag.

Orderberedare/innesäljare till kundcenter i Hjältevad

Tjänsten innebär att vara länken mellan säljarna, kund, inköpsavdelningen och produktionen dessutom är du delaktig i företagets utvecklingsprojekt. Det finns en stor utvecklingspotential för rätt person när det gäller att ta hand om all internförsäljning och stötta agenterna i deras försäljning.
Som orderberedare har du följande ansvarsområden:

  • Utgöra länken mellan våra interna processer mot agenter, säljare och kunder
  • Handha samtliga inneliggande kundorder
  • Upprätta produktionsunderlag för produktionen
  • Hålla kontakt med säljare från order till leverans
  • Uppdatera administrativa rutiner och mallar
  • Ordergenomgång inför produktionsstart

Din bakgrund
Du skall brinna för kunden och inse kundvärdet för företaget och du får gärna ha relevant utbildning alternativt erfarenhet inom kundsupport och sälj. Du är en van användare av Office-paketet. Dessutom har du jobbat med affärssystem, Jeeves är ett plus, samt något av de vanligaste CAD-programmen. Har du tidigare arbetat i trähusbranschen alternativt försäljning av bostäder är det meriterande.
Som person är du en relationsbyggande, positiv, driven person med stort tekniskt intresse. Du är van att agera självständigt och är en noggrann problemlösare.

Arbetstider: Dagtid
Placeringsort: Hjältevad
Anställningsform: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Denna rekrytering samarbetar Hjältevadshus med Arena Personal AB och ansökningar sker på Arena Personals hemsida. www.arenapersonal.com

För mer frågor kontakta konsultchef Magnus Olofsgård, 072-371 91 08, magnus.olofsgard@arenapersonal.com

Välkommen med din ansökan!