Salesservice-koordinator till Hjältevadshus

 

Hjältevadshus är husleverantören med höga ambitioner. Bolaget är inne i en spännande förändringsresa och söker dig som vill vara med på tåget. Vi behöver nu dig som kan bli vår nästa salesservice-koordinator. Var med och lägg grunden för någonting stort!

 

Arbetsuppgifter och mål

Vi söker nu dig som vill hantera både kunders önskemål och kontakten med säljarna/agenterna på Hjältevadshus. Rollen som salesservice-koordinator innebär att skapa goda relationer till kunderna, driva merförsäljning och hantera reklamationsärenden. Du har en koordinerande funktion där du stödjer sälj-, såväl som marknadsavdelningen i olika försäljningsrelaterade projekt både internt och externt. Telefonen är ett naturligt arbetsredskap för dig.

En stor del av tjänsten innebär att lyssna och stötta säljarna, samt att vara proaktiv och ge förslag på lösningar och merförsäljning. Ett 20-tal säljare/agenter arbetar runtom i Sverige, och rollen som salesservice-koordinator innebär ett samordnande och administrativt ansvar med många kontaktytor. Du kommer i den här rollen vara med och utforma och utveckla Hjältevadshus säljkommunikation för att stötta säljkanaler.

Tjänsten är placerad i Hjältevad och du rapporterar till bolagets kundcenterchef.

Din Profil
Vi söker dig som är engagerad, en god kommunikatör, serviceorienterad och med ett stort intresse för försäljning. Du är strukturerad, har en administrativ förmåga och är en teamspelare. Ditt sätt att lyssna, stötta och vara proaktiv i relationerna med både kunder och säljare är av stor betydelse. Du trivs med att jobba tillsammans för att nå uppsatta mål.

Vi ser gärna att du har erfarenhet som:

  • Innesäljare, eller har hanterat order- alternativt reklamationsärenden
  • Erfarenhet från byggbranschen är meriterande


Vad kan Hjältevadshus erbjuda dig?

På Hjältevadshus råder en öppen kultur och klimat med korta beslutsvägar. Vi har en positiv och öppen stämning med stor frihet under ansvar. Hjältevadshus erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utmanande arbete med att bygga framtidens hus med modernt IT-stöd och teknik.

Låter det som något för dig?

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Hjältevadshus med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan med CV och personligt brev mailar du till info@humanandexecutive.se. Sista ansökningsdag är den 18 april 2019 – intervjuer görs löpande.Varmt välkommen med din ansökan!

Se annonsen hos Human & Executive.

Hjältevadshus har byggt nyckelfärdiga kvalitetshus i Småland sedan 1947. Alla våra hus byggs inomhus i en torr och säker miljö. Varje arbetsmoment synas för att kontrollera att hantverket håller hög kvalitet från början till slut. När huset är färdigt levereras det till din tomt och görs fuktsäkert på bara några timmar.
Leveranstiden är kort, priset är fast och du betalar inte förrän huset är färdigt. Dessutom är husen klimatsmarta och bland de mest felfria i branschen vid överlämnandet. Det är en anledning till att Hjältevadshus är den hustillverkare som ökar mest i branschen, med en tredubbling av marknadsandelen 2013 och 2015 enligt Byggfakta.
Hjältevadshus ägs av IT-koncernen Pulsen sedan 2012. Det ger våra kunder en unik trygghet hela vägen från beställning till inflyttning.
www.hjaltevadshus.se