Hjältevadshus expanderar och söker en Trähuskonstruktör till Hjältevad/Jönköping

I småländska Hjältevad, strax utanför Eksjö, har Hjältevadshus utvecklat och byggt trähus i över 70 år, med fokus på trygghet. Senaste åren har företaget framgångsrikt utvecklat hussortiment och byggmetoder, vilket har bidragit till kraftigt ökande marknadsandelar som ger arbetsglädje och stark framtidstro på fortsatt utveckling. Årsomsättningen uppgår till ca 450 MSEK och företaget har cirka 220 anställda. 2017 vann Hjältevadshus en upphandling av lägenhetshus till Sveriges alla kommuner genom SKL vilken givit en unik möjlighet att bredda sortimentet som idag består av Villor, Par- och Radhus såväl som lägenhetshus upp till fyra våningar.

Hjältevadshus AB är ett av Sveriges ledande trähusföretag och är en del av Pulsenkoncernen som har cirka 1000 anställda och omsätter mer än 3 miljarder kronor. Företaget är familjeägt och har en stark tradition av expansion genom långsiktighet. Detta har resulterat i mångåriga kundrelationer, inte minst med landets kommuner och expansiva distanshandelsföretag.

 

Hjältevadshus söker en Trähuskonstruktör

Dina arbetsuppgifter
Hjältevadshus är inne i en spännande fas och söker förstärkning på konstruktionssidan. Tjänsten erbjuder en bredd av arbetsuppgifter med kul och intressanta produkter. Du ingår i företagets konstruktionsteam.

Dina arbetsuppgifter består främst i att ta fram ritningar samt materialspecar för produktion & byggarbetsplatser.. Då arbetet innebär konstruktions- och ritningsarbete av våra huslösningar, ställs stora krav på ditt byggtekniska kunnande och vi ser det som meriterande att du harerfarenhet av denna typ av arbetsuppgifter. För rätt person finns stor utvecklingspotential då företaget är i en mycket expansiv fas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Ta fram ritningar och materialspecar för produktion och byggarbetsplats
  • Utvärdera konstruktioner och utveckla tekniska lösningar för trähusbyggnationer
  • Montageritningar till byggplats
  • Statiska beräkningar
  • Upprättande av standardritningar

 

Arbetet har många interna kontakter med konstruktions-/ produktions- och kundtjänstavdelningarna, såväl som externa kontakter med våra säljare och kunder ute i landet.

Din bakgrund
Du har minst en byggnadsteknisk utbildning eller motsvarande teknisk erfarenhet och vi ser gärna att du har arbetat i branschen i några år. Erfarenhet av Revit och El/VVS-kunskap är meriterande.

Vi letar efter dig som är en lagspelare med en god förmåga att samarbeta. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt. Vi ser också att du har ett eget driv och är noggrann.

Kvalifikationer
Kvalificerande utbildning samt tidigare erfarenhet är meriterande
Intresse för olika huskonstruktioner

Arbetstider: Dagtid
Placeringsort: Hjältevad/Jönköping
Anställningsform: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Vänligen maila er ansökan på pontus.eklind@hjaltevadshus.se

 

Välkommen med din ansökan!