Auktoriserad hussäljare

Är du ung och hungrig och vill bli Sveriges bästa hussäljare? Då är detta ett helt unikt tillfälle som du inte får missa! Vi ger dig möjlighet att utbildas samtidigt som du jobbar hos oss, med senare möjlighet till att arbeta som supersäljare med eget distrikt hos oss.

Hjältevadshus är idag en av de största husbyggarna i Sverige, med över 120 anställda och en omsättning på ca 250 miljoner kronor. I ryggen har vi en långsiktig och stark ägare i Pulsen AB, ett av Sveriges mest framgångsrika och stabila IT-företag.

Vill du veta mer om Pulsen?

Att vi har behållit vårt fokus på hög kvalitet i ett nyutvecklat byggsystem som erbjuder ett av branschens bästa energivärden syns i statistiken. I genomsnitt 63% av nybyggda hus har mindre än fem fel vid slutbesiktning – Hjältevadshus ligger på 83%. Vi ökade dessutom mest i försäljning av alla husföretag under 2013. Behovet av professionell säljkraft ökar hela tiden och för att säkra kvaliteten på våra framtida säljare startar vi nu vår unika traineeutbildning!

En oslagbar möjlighet för dig

Vi tror att du som söker är mellan 23-30 år och att du idag är mäklare/mäklarassistent och/eller en duktig säljare som vill utvecklas vidare. Du är nyfiken, driven och självständig och välkomnar möjligheten att bli ”din egen”, att själv kunna bestämma över arbetsdagarna och få bra betalt om du är duktig. Detta är en oslagbar möjlighet för dig!

Jobbet som hussäljare är oerhört roligt och inspirerande, men även utmanande. Förutom färdigheter som säljare och god social förmåga krävs kunskap om exempelvis byggnadsteknik, bygglovsregler, energi och finansiering – allt sådant ger vi dig tid att lära! Att du är rätt person är det absolut viktigaste, men du bör bo eller vara verksam i en ort med minst 60 000 invånare. Du är en kreativ entreprenör med designintresse och öga för detaljer. Du är noggrann och flexibel, och du ser alltid till kundens bästa. Alltid.

Vi utbildar framtidens säljare

Hjältevadshus står för viss ersättning under utbildningen, som varar under tre månader då teori och praktik varvas. Du står för din tid och engagemang, bil samt ett enkelt kontor och efter avslutad utbildningstid kommer du att få möjlighet att jobba som hussäljare hos Hjältevadshus.

Låter det intressant?

ANSÖK REDAN IDAG!

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev beskrivande varför du är vår framtida supersäljare, samt eventuella frågor, till mikael.r.olsson@hjaltevadshus.se eller tel. 0708-42 45 30

MEN SKYNDA DIG – VI HAR BARA FYRA PLATSER!