Vi bygger alla hus under ett och samma tak

I småländska Hjältevad har vi byggt trähus med fokus på trygghet i över 70 år, vilket har resulterat i Sveriges säkraste byggmetod. Ett Hjältevadshus är inget dussinhus. Vår unika byggmetod garanterar hög kvalitet och ett slutresultat som får toppbetyg. Vi bygger alla våra hus inomhus, i en torr och säker miljö. När allt byggs under samma tak kan vi också hålla koll på varje detalj och del, säkra kvaliteten i alla led och leverera alltihop på utsatt tid.

Fritt från fukt

Fukt kan vara ett stort problem för husägare, åtminstone när fukten finns på fel plats. Våra hus byggs långt från regn och rusk. I vår fabrik bygger vi huset både in- och utvändigt. Vi installerar toaletter och vitvaror, monterar köksskåp och garderober, spikar lister och lägger golv. Vi drar till och och med el- och vattenledningar.

När huset anländer till byggplatsen är det bara att lyfta upp de färdiga husdelarna på den förberedda grunden, ansluta el och VVS, montera takkassetterna och lägga på takpannorna. Genom att ditt hus byggs inomhus skyddas du från alla de obehagligheter som fukt kan ställa till med.

Alla hus borde byggas inomhus!

När vi bygger ett Hjältevadshus sker den största delen av arbetet inomhus, till skillnad från lösvirkes- eller storblockshus. Egentligen borde alla hus byggas på detta sätt. Det ger nämligen en betydligt säkrare byggmetod, en metod som inte gör avkall på kvalitet eller design.

 

Våra kunders egna bilder från husmontage

Tagga din bild på Instagram med @hjaltevadshus och #hjältevadshus så kan den visas här.

Se fler bilder här