VD’n har ordet

Välkomna till vår värld av hus byggda i absolut högsta kvalitet. Hus, som vi dessutom bygger effektivt inomhus i en helt torr miljö och monterar på så kort tid som möjligt på byggplatsen.

I småländska Hjältevad har vi byggt trähus med fokus på trygghet i över 60 år, vilket har resulterat i Sveriges säkraste byggmetod. Sedan 2012 ägs vi av Pulsen som är ett av Sveriges mest framgångsrika och stabila IT-bolag. Pulsen har varit familjeägt sedan starten 1964. Prognos 2016 är en omsättning på närmare en halv miljard och 180 anställda.

Er husaffär är troligen en av de viktigaste affärer ni kommer göra i livet. Våra skickliga yrkesmän och kvinnor står redo, för på Hjältevadshus vill vi tillsammans skapa ert drömboende, det som ni kommer planera, bygga och leva i många år framöver.
Dessutom växer vi nu mest i småhusbranschen och har nästan fördubblat vår marknadsandel senaste året. Efterfrågan på bostäder byggda i trä industriellt är framtidens tryggaste byggmetod. Allt fler ser fördelarna med att köpa ett hus som är färdigtillverkat inomhus och som säkert, snabbt och effektivt monteras på plats. Det har gjort oss till, att idag vara, en av Sveriges största hustillverkare.

Vårt industriella sätt att bygga hus uppskattas även av professionella aktörer. Einar Mattsson i Stockholm har haft ett långt samarbete med oss inom rad- och kedjehus och vi ser nu ett ökat intresse från andra aktörer som fått upp ögonen för fördelarna med att bygga hus inomhus med full kontroll och styrning av byggprocessen.

Så från mig och alla mina kollegor, välkomna att höra av er till oss.

 

Pontus Eklind

VD, Hjältevadshus AB
pontus.eklind@hjaltevadshus.se