Henrik Hansson

Husrådgivare

Jag har jobbat i fastighetsbranschen i 15 år och innan dess med samhällsplanering och utredningar kring miljö och boende. Jag har sett en del goda exempel och en del dåliga vilket gör att jag kan hjälpa er att ta er förbi blindskär och minor i på vägen mot ert drömboende. För det är så det skall vara! Bostadsbyggandet skall vara en glädjefull process där slutresultatet blir ett hem där man känner att man trivs och som man längtar hem till. Även på fritiden hjälper jag er till ert drömboende. Ser ni en liten kattamaran eller en isjakt som det står Hjältevadshus på så är det bara att vinka om ni vill prata om hur vi skall kunna skapa ert drömboende:)

När Stockholms Skridskoseglarklubb var på besök fick jag en gång förmånen att guida dem på isen på fjorden ut mot kärringön. Vågorna rullande under isen så att man kände att man åkte i utförsbacke eller uppfösbacke. Min kommentar att ,”så länge man ser toppluvan på framförvarande skridskoåkare så håller isen”, lugnade dem föga:) Men som eftertexterna på TV brukar säga, prova inte detta själva:)

Med vänlig hälsning!

Henrik Hansson

henrik.hansson@hjaltevadshus.se
0735 - 00 00 32

Beställ vår katalog

Fast pris, säker byggmetod och snabb inflyttning. Läs mer i vår katalog och hitta inspiration till ditt nya hus. Helt gratis förstås.