Mikael R Olsson

Marknads- & Försäljningschef

Jag heter Mikael R Olsson och jag har världens roligaste jobb, att hjälpa familjer till ett nytt hem. Jag har jobbat i 14 år med detta och varit med och byggt snart 350 hus. Privat är jag en sportgalning som spelat/spelar det mesta med boll, tycker även mycket om att titta på sport. Det finns inte många Kalmar FF-hemmamatcher jag har missat i mitt liv.

Intresset för husbranschen började ta fart när jag köpte mitt första hus, ett begagnat. Ganska snart tröttnade jag på ständiga renoveringar och byggde ett nytt hus istället. Det har blivit ett till sedan dess, så att bo i ett nytt hus är något jag kan rekommendera alla.

Jag ser till att du som kund får en tydlig och komplett information från den första kontakten till slutbesiktning. Men även det runt omkring vill jag hjälpa dig med, har mycket bra bankkontakter som du kan få del av, och hög kompetens av bygglov och detaljplaner.

Det är mitt jobb att se till att du alltid får marknadens bästa service och trygghet.

Ni är alltid välkomna att ringa till mig för att boka en egen tid eller skicka ett mejl, om ni vill träffas och prata hus/tomt/kalkyl.

Även helger och kvällar går bra efter överenskommelse.

Mikael R Olsson

mikael.r.olsson@hjaltevadshus.se
070-842 45 30

Beställ vår katalog

Fast pris, säker byggmetod och snabb inflyttning. Läs mer i vår katalog och hitta inspiration till ditt nya hus. Helt gratis förstås.