Vi bjuder på solceller i sommar

Hjältevadshus inför nu, som enda stora hustillverkare i Sverige, solceller som standard i alla nya hus.
Bra för dig, din plånbok och kommande generationer.

Tecknar du avtal under sommaren 2022 ingår dessutom vårt solcellspaket helt kostnadsfritt.

Vill du veta mer?

Strålande för både miljö och plånbok

Genom att skaffa solceller kan du halvera din elförbrukning och samtidigt bli självförsörjande genom att sälja överskottet. Dessutom kan du öka andrahandsvärdet på huset och inte minst bidra till en hållbar framtid.

Sommarens erbjudande

För att fira vår nya standard bjuder vi på solceller i sommar. I och med att det är helt kostnadsfritt innebär det dessutom att du kan börja tjäna pengar redan dag ett på dina solceller.

Vilket solcellspaket ingår kostnadsfritt?

Vi har färdiga solcellspaket i olika storlekar beroende på hur mycket el du vill producera och på hur stor din takyta är. Våra solpaneler finns i paket om 10 paneler (4 kW) eller 20 paneler (8 kW). Solpanelerna är uppbyggda av kiselkristaller, täckta med specialglas. När solen lyser på solcellerna tar de tillvara på allt solljus och transformerar det till elektricitet. Panelens ram är tillverkad i vridstyvt anodiserat aluminium och uppfyller de högsta kraven på stabilitet och korrosionsbeständighet.

Under juni-september är det ett solcellspaket med 10 paneler som ingår. Möjlighet att uppgradera till 20 paneler finns i de flesta fall, fråga din säljare.

Hjälpte den här informationen dig?
Ja
Nej

Hur lång tid tar det innan jag kan räkna hem investeringen?

Nu när det ingår kostnadsfritt kan du börja tjäna pengar redan dag 1. Bra för plånboken och miljön.

Hjälpte den här informationen dig?
Ja
Nej

Kan jag sälja den el som blir över?

Cirka 50% av den el som solcellerna producerar går till värmepump samt hushållsel såsom kyl, frys, tvättmaskin. Resten säljs automatiskt tillbaka till elnätet under soliga perioder. Det gör att ni faktiskt kan få tillbaka pengar, samtidigt som ni gör en välgärning för miljön.

En vanlig variant är att förtjänsten från det man säljer helt enkelt regleras på kommande fakturor – men det beror på vilken leverantör ni har.

Hjälpte den här informationen dig?
Ja
Nej

Behöver min solcellsanläggning underhållas?

En solcellsanläggning är helt underhållsfri, den kräver inte ens rengöring, och har en livslängd på cirka 30 år.

Hjälpte den här informationen dig?
Ja
Nej

Hjältevadshus nya standard

Höga elkostnader och klimatet är två faktorer bakom det allt större intresset för solenergi. Men trots rekordmånga solcellsinstallationer under 2021 så menar forskare att utbyggnaden av förnybar energi går för långsamt. Därför inför nu Hjältevadshus, som första stora hustillverkare i Sverige, solceller som standard i alla nya hus.

Vill du veta mer om vår nya standard?

 

Boka ett möte för mer information!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 

 

Kampanjen avser nya avtal som tecknas mellan 2200601 – 220930. Kampanjens innehåll går inte att ändra eller bytas mot andra alternativ. Erbjudandet gäller inte redan tecknade avtal eller offerter skrivna före 220601.