B2B

Vi väljer att jobba med få partners med en nära och långsiktig relation. Vårt gemensamma mål skall vara att erbjuda riktigt bra boende. Delar du våra värderingar – att hus skall vara kompletta, ha hög kvalité, att miljötänk -hela vägen-  att framtiden är hus som byggs industriellt i fabrik för att säkerställa kvalité – då vill vi gärna jobba med dig.

Klöverhagen

Klöverhagen ligger i på Vendelsö nära Stockholm och är ett radhusområde där den sista av fyra etapper färdigställdes under hösten 2014. Radhus uppfördes åt Einar Mattsson.

Järnhatten/Rockan

I Älvsjö i södra Stockholm byggs just fyra tomter med två parhus på varje. Åtta lägenheter totalt där inflyttningen skedde i maj 2014 respektive februari 2015.

Kistalunden

Kistalunden ligger i Kista norr om Stockholm och här uppfördes 26 kedjehus åt kunden Einar Mattsson. Inflyttningen skedde under våren 2014.

Telegrafholmen

Telegrafholmen består av 40 stycken fritidshus i Stockholms yttre skärgård. Arkitekterna bakom projektet är välrenommerade arkitektbyrån Sandell Sandberg och byggstarten skedde i februari 2015 och inflyttning skedde under sommaren 2015.

Säby Kulle

Säby Kulle i Åkersberga är ett byggprojekt som i den första etappen består av 18 parhus. Byggstarten blir under sommar/höst 2017 och inflyttning är planerad till senhösten/vintern 2017/2018.

Mellansjölunden

Mellansjölunden ligger i Huddinge söder om Stockholm. Här byggs just ny sex stycken lägenheter i flerbostadshus. Inflyttningen är planerad till våren 2015.

Brf Björken

Av vår modell Pollux

Pipersäng, Västervik

Våra bostadsrätter är 123 kvadratmeter av bra och genomtänkta boytor. Stora fönsterpartier, generösa, sociala ytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är karaktäristiskt för husen. Alla parhusen har två uteplatser. En på framsidan med veranda, samt en på baksidan med trätrall och gräsmatta. På entrésidan har man sin egen parkering och på baksidan sitt egna förråd. På övervåningen finns tre sovrum ett badrum och ett allrum som enkelt kan göras om till ytterligare ett sovrum vid behov.

Vid intresse, kontakta:

Birgitta Söderström Passchier

Telefon: 0490-302 12, 070-239 60 32

birgitta.passchier@fastighetsbyran.se

Beställ vårt magasin

Fast pris, säker byggmetod och snabb inflyttning. Läs mer i vårt magasin och hitta inspiration till ditt nya hus. Helt gratis förstås.