Småländska kvalitetshus sedan 1947

I över 70 har vi byggt hus åt familjer med barn. Vi vet vad som krävs och är med dig hela vägen – från de första funderingarna, via det första spadtaget och fram till den magiska känslan när ni flyttar in. Vårt mål är att skapa friska och trygga hem för generationer, där det finns gott om plats för hela familjen och alla era behov.

Med Hjältevadshus får ni:

Det bästa för barnen

Våra barn är det mest värdefulla vi har. Därför har vi dem som utgångspunkt redan när vi skapar våra hus på ritbordet. Det är där vi lägger grunden för bra uppväxtmiljöer.

Läs mer om vårt arbete med barnens bästa >

Branschens snabbaste byggmetod

Hos oss slipper ni långa väntetider. Inflyttning kan se endast 6 månader efter beställning. Det gör att ni kan minska era räntekostnader under byggtiden.

Läs mer om vår korta leveranstid >

Hus till fast pris

Vi fixerar priset redan från början, så att du slipper överraskningar och nya kostnader under vägen eller på slutet.

Fast inflyttningsdatum

Vi bestämmer en dag då ni kan flytta in. På så vis slipper ni dubbla boendekostnader och kan tryggt säga upp eller sälja er gamla bostad.

Besiktigade hus

När du flyttar in är ditt hus redan slutbesiktigat. Vi har i många år legat i toppen när det gäller nollfelsbesiktningar, mycket tack vare vårt kvalitetsarbete.

En trygg ägare ger trygga husköp

Sedan 2011 är Hjältevadshus uppbackade av en mycket stark ägare, Pulsen Group. Pulsen Group satsar långsiktigt på att utveckla företag, människor och världen och har varit familjeägt sedan starten,  1964. Med denna starka ägare i ryggen kan vi erbjuda och garantera våra kunder en unik trygghet och stabilitet.

Följ @hjaltevadshus på Instagram

Se fler bilder här