El ingår!

Solceller är standard.

El ingår!

Solceller är standard.

El ingår!

Solceller är standard.

El ingår!

Solceller är standard.

El ingår!

Solceller är standard.

Villa Glänta

Villa Glänta är ett kompakt, funktionellt, energieffektivt och prisvärt hus som ger mycket hemkänsla och är ett riktigt bekvämt boende för pengarna. Villa Glänta är ett effektivt och genomtänkt enplanshus till ett lågt pris, men självklart med Hjältevadshus genomgående höga standard.
Villa Glänta är ett enplanshus på 97 kvadratmeter där varje kvadratmeter nyttjas på ett smart och genomtänkt sätt för att möta en marknad med låg energiförbrukning, hög kvalitet och bra pris i fokus. Huset är designat både för dig som gillar den mer klassiska stilen och dig som föredrar ett mer avskalat, modernt och stilrent uttryck.
Villa Gläntas kompakta storlek innebär att det passar bra på de flesta tomter, såväl i villakvarteret som ute på landet, i fjällen eller vid havet.

Kom på visning

Husfakta

1-plans
97 Boarea m²
27° taklutning
4-4 rok
3395 kWh Årsförbrukning
5.9 m nockhöjd
111.3 M² byggarea
Prisvärt
Tre sovrum

Pris fr. 2.145.000:-

Entrévåning Spegelvänd
Entrévåning
Spegelvänd

Villa Glänta har tre sovrum i sitt standardutförande. Vardagsrummet i kombination med det öppna köket erbjuder generöst med arbetsyta och plats för samvaro och umgänge. Denna del är ljus och välkomnande med sina generösa fönster ut mot trädgården. Alla husmodeller går att spegelvända.

Nyckelfärdigt enplanshus i ladhusstil

Villa Glänta i ladhusstil

Vi har valt att spegla Villa Glänta i flera olika stilar där detaljerna får avgöra husets uttryck och karaktär. Villa Glänta ges därför möjlighet att nu även väljas i ladhusstil.

Med sin stående panel och sin raka takfot får huset sin tidlösa och avskalade karaktär som passar i alla våra landskapsmiljöer. Till denna husstil finns även möjlighet att välja till ett stort och härligt skjutdörrsparti som suddar ut gränsen mellan inne och utomhus och släpper in naturen i ditt vardagsrum.

Bilderna på hemsidan kan visa detaljer som inte ingår i vår standardleverans. Det kan också förekomma tillval och speciallösningar som vi inte kan erbjuda. Tekniska lösningar som visas på bilderna kan även vara förändrade p.g.a. nya regler. Kontrollera med din säljare för uppdaterad ritning och beskrivning.

Visa alla bilder

Villa Glänta

 • Aluminiumbeklädda fönster

  Våra fönster är aluminiumbeklädda kvalitetsfönster från Elitfönster. Småländsk kvalitet sedan 1924. Elitfönster lämnar upp till 30 års garanti (begränsad).
  Våra takfönster levereras av Velux.

 • Diskmaskin och inbyggnadsmikro som standard

  Alla våra hus är utrustade med diskmaskin och inbyggnadsmicro av innovativa kvalitetsmärket Siemens. Det finns även möjlighet att uppgradera till tidlösa Miele.

 • Energisparande värmesystem

  Frånluftsvärmepumpen byter luften i huset 12 gånger per dygn. Systemet använder frånluftsvärmen till att generera den värme som används till husets vattenburna golvvärmesystem samt till varmvatten till i husets alla kranar. Golvvärme är en självklar standard i alla våra husmodeller. Läs mer här…

 • EnergySmartSystem

  Att bygga ett Hjältevadshus ger en rad fördelar för dig som är kvalitetsmedveten och mån om barnens framtid. Exempelvis har alla våra hus ett inbyggt EnergySmartSystem som ger energieffektivitet i världsklass och mycket låga driftskostnader. Läs mer här…

 • Färdigställande- och nybyggnadsförsäkring

  Försäkringspaket som ingår:

  Villaförsäkring (1-år) Länsförsäkringar
  Vid frågor kontakta Länsförsäkringar i Jönköping-företag, telefon 036-199 000.

  Färdigställandeförsäkring Gar-Bo
  &
  Nybyggnadsförsäkring Gar-Bo

  För mer information om Gar-Bo försäkringar, kontakta Gar-Bo’s kundtjänst>

  Detta gäller hus beställda efter 21-12-01. För hus beställda före 2021-12-01, kontakta Garbo och hänvisa till försäkringsbrevsnummer på ert erhållna försäkringsbrev för gällande villkor.

   

 • Golv från Berry Alloc el. Kährs.

  Våra standardgolv är fina laminatgolv från Berry Alloc. Möjlighet att uppgradera till parkettgolv från Kährs finns.

 • Golvvärme vattenburen

  Golvvärme på entréplan ingår som standard i alla våra hus. Du slipper radiatorer som försvårar möblering m.m. Dessutom blir golvet väldigt skönt att gå och leka på.

 • Inbyggnadsugn och spishäll som standard

  Alla våra hus är utrustade med inbyggnadsugn och spishäll av innovativa kvalitetsmärket Siemens. Det finns även möjlighet att uppgradera till tidlösa Miele.

 • Isolergrund

  Grunden är det som varje hus vilar på. Men för oss det just grunden som hela vår husfilosofi vilar på. Vårt mål är att bygga hus där familjer lever gott, är friska och får en bra framtid. Därför är vår husgrund helt unik och ger en rad fördelar. Läs mer…

 • Kakel och klinker i ett badrum som standard

  Ett kaklat badrum ingår som standard. Kakel beställs från Golvkedjan och deras godkända återförsäljare.

 • Kaklat stänkskydd i kök som standard

  Kaklat stänkskydd i kök är både snyggt och tåligt. Vår kakelleverantör är Konradssons.

 • Kök från Ballingslöv

  Exklusiva kök från premiumtillverkaren Ballingslöv, som har funnits i över 90 år. Besök Ballingslövs hemsida.

 • Smart hem

  Smart hemfunktion ingår från NEXA. Astrostyrning på ytterbelysning ingår. Huben som ingår är kompatibel med alla NEXA-produkter som finns ute i handeln.
  Läs mer om NEXA…

 • Solcellspaket ingår

  Standardpaket med 10 solcellspaneler ingår, installerat och klart.

  Läs mer om våra solceller här >

 • Takhögtalare som tillval

  Som tillval finns möjligheten att få inbyggda högtalare i taket, i vardagsrum, kök och WC. Högtalarna är av amerikanska kvalitetsmärket Sonance.

 • USB-uttag i köket

  Praktiska USB-uttag ingår som standard i köket.

 • Vitvaror från Siemens el. Miele

  Alla våra hus är utrustade med vitvaror av innovativa kvalitetsmärket Siemens. Det finns även möjlighet att uppgradera till tidlösa Miele.

 • Ytterdörrar från Swedoor

  Våra ytterdörrar levereras av kvalitetsleverantören Swedoor.

Energiförbrukning

31,8 kWh/m²
Malmö
35,2 kWh/m²
Göteborg
40,5 kWh/m²
Stockholm
54,2 kWh/m²
Sundsvall

Hållbara hus. För barnens och planetens framtid.

Hus tillverkade i Sverige

Hemmet är familjens viktigaste plats. Därför bygger vi trähus av bästa kvalitet och med årtionden av erfarenhet och kunskap. Vi tror att naturens finaste råvaror är den bästa grunden för hus där människor bor och mår bättre – tillsammans.

Hus tillverkade i Sverige →

Bara naturliga material

Eftersom vi bygger hus till familjer med barn vill bygga så naturligt vi bara kan. Och trä är det mest naturliga byggmaterialet – helt utan tillsatser och giftiga ämnen. Dessutom är det ett förnybart material som ingår i naturens kretslopp. För oss på Hjältevadshus är trä ett självklart val som ger en rad fördelar.

Bara naturliga material →

Hus med minimal energiförbrukning

Att bygga ett Hjältevadshus ger en rad fördelar för dig som är kvalitetsmedveten och mån om barnens framtid. Exempelvis har alla våra hus ett inbyggt EnergySmartSystem som ger energieffektivitet i världsklass och mycket låga driftskostnader.

Hus med minimal energiförbrukning →

Bygg online

Utforma ditt hus online. Här kan du välja dina tillval och färger, både invändigt och utvändigt. Se pris direkt.

Bygg online →

Hitta drömtomten

Använd vårt tomtsök för att hitta lediga tomter i området där du vill bo, eller anmäl dig till vår tjänst "Tomtbevakning", så kontaktar vi dig om vi hittar en lämplig tomt.

Hitta drömtomten →

Träffa en husrådgivare

Våra säljare träffar dig gärna på ett förutsättningslöst möte. Vi kan ge dig råd om tomter, finansiering, planlösning och husmodell.

Träffa en husrådgivare →

Läs om alla våra husmodeller i vår huskatalog!

LADDA NER DIREKT ELLER BESTÄLL HEM I BREVLÅDAN

Helt gratis, förstås. Du kan välja att få en tryckt katalog hemskickad till dig eller få en digital version via mail. Du kan även få information om husvisningar genom att prenumerera på våra mailutskick.

Fler hus

config

Villa Stil 175

1,5-plans med förhöjt väggliv, 175 m²

Det smarta huset som även passar smalare tomter – Villa Stil.

Läs mer
360config

Häggen 224

2-plans, 224 m²

För er som vill ha herrgårdskänsla och många detaljer.

Läs mer
config

Spira 211

1,5-plans, 211.3 m²

För er som gillar rymd och spännande vinklar.

Läs mer
config

Nya Solid 175

1,5-plans med förhöjt väggliv, 175 m²

Stora sällskapsytor och förhöjt väggliv.

Läs mer
config

Spira 168

1,5-plans, 168 m²

Smarta lösningar och låg energiförbrukning.

Läs mer