LCP fixed background image

Hjältevadshus korta leveranstid

Vi på Hjältevadshus bygger hus med full kontroll, inomhus i vår fuktsäkra och moderna fabrik i Hjältevad. Med denna säkra och effektiva metod kan vi bygga, leverera och färdigställa ett komplett hus på betydligt kortare tid än med osäkra lösvirkes- och väggsektionskonstruktioner. 

Inflyttningsklart på åtta månader.

Valmöjligheter trots snabb produktion

Valmöjligheterna för ert personliga hem är stora. Vi arbetar bara med kvalitetssäkrade leverantörer och med ett väl genomarbetat sortiment för att ert nya hem ska bli personligt och unikt. Kakel och klinkers är standard, det ingår ett kvalitetskök från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Huset värms upp av frånluftsvärmepump från NIBE som ger låga driftskostnader och behaglig vattenburen golvvärme.

Kort byggtid i fabrik

Vårt moderna byggsystem färdigställer husmodulerna i fabrik vilket innebär att efter montering har vi en byggtid på endast fem veckor. Golv, kök, trappor, vitvaror etc. är redan monterat och klart när huset levereras till tomten.

8 månader från beställning till inflyttning

När du ger oss förtroendet att bygga erat hem tecknar ni ett entreprenadkontrakt med Hjältevadshus. Då får ni ett fast pris från oss som gäller i hela 12 månader, opåverkat av prisjusteringar. Vi hjälper er då med att ta fram bygglovshandlingar och att söka bygglov i just er kommun. Gör du dessutom avrop inom 6 månader låser vi priset under hela husresan.

När bygglovet är klart tecknar ni ett avropsavtal där husets invändiga- och utvändiga val specificeras. Det är nu de roliga valen av kökslucka, bänkskiva, golv, och planlösning spikas. När bygglovet har vunnit laga kraft (vanligtvis efter 4 veckor) och finansieringen är godkänd bokar vi en vecka för leverans. Senast fem veckor efter leverans slutbesiktigas ert hus av en fristående besiktningsman för maximal trygghet. Inflyttning sker alltså inom åtta månader från komplett avrop.

Läs mer om fast pris här >

Vilken stil är du?

Läs Hjältevadshus inredningsguide

Inredningsguide

Vi jobbar med kvalitetsleverantörer

Vi är stolta över att presentera våra leverantörer, tillsammans bygger vi hus med högsta kvalitet.