Välkommen att besöka fabriken

Är du intresserad av Hjältevadshus byggmetod, har ett hus i produktion eller har byggt med oss tidigare? Alla är välkomna att besöka fabriken i Hjältevad, Småland!

Att se ett hus byggas, direkt på plats i fabriken i Hjältevad är en fantastisk upplevelse. Vi ordnar guidade turer varje tisdag. Följ husets resa från att man konstruerar väggdelarna, till slutet av resan då köket är helt färdigt i husvolymen.

Vad händer på besöket?

  • Hjältevadshus kundcenterpersonal möter upp er vid och ni får information och skyddskläder.
  • Vi tar med Er på en rundvandring i fabriken. Följ husens spännande resa genom fabriken, från råmaterial till ett färdigt hem, redo att placeras på tomten.
  • Efter visningen bjuder vi på fika i vårt showroom tillsammans med vår kundservicepersonal, som kan svara på frågor som dykt upp under rundvandringen.
  • Fabriksvisningen sker varje tisdag kl. 13-15.30. Föranmälan krävs minst en vecka innan och vi tar emot högst ett sällskap/tillfälle.

Vid händelse att någon av personerna ovan är frånvarande, ersätts dem av en lämplig ersättare.

Har du några frågor om husvisningarna, kontakta kundcenter@hjaltevadshus.se.

Anmäl dig nedan, minst en vecka innan det aktuella datumet.

Ett minne för livet

Lyxigt boende i Vimmerby

Vi samarbetar med Stadshotellet i Vimmerby som erbjuder prisvärd övernattning om du har långt att åka. Ett härligt hotell på torget i Vimmerby med fantastisk inredning, god mat och härlig frukost.

Guidad tur i fabriken

Vår kunniga personal visar runt och förklarar byggprocessen. Du kan även se hur långt ditt egna hus har kommit.

Vacker omgivning

Hjältevad är en liten ort i de småländska skogarna. Ett stenkast från fabriken ligger den vackra insjön Hjälten, som lockar med vackra promenadstråk.

NYHET! Barnvänliga visningar!


Vi har förberett en lekhörna i vårt showroom, och under själva visningen har vi en tipsrunda för barnen.Anmäl dig till fabriksvisning.

Självklart följer vi alla rekommendationer från FHM ang. Covid-19, och gör vad vi kan för att besöket ska bli säkert och tryggt. Vi begränsar dessutom antalet sällskap/visning så först till kvarn gäller.

  • Välkommen att boka en ledig tid. (med reservation för ev. ändringar)