Efter sommaren:
Välkommen att besöka fabriken

Är du intresserad av Hjältevadshus byggmetod, har ett hus i produktion eller har byggt med oss tidigare? Alla är välkomna att besöka fabriken i Hjältevad, Småland!

Att se ett hus byggas, direkt på plats i fabriken i Hjältevad är en fantastisk upplevelse. Vi ordnar guidade turer varje tisdag. Följ husets resa från att man konstruerar väggdelarna, till slutet av resan då köket är helt färdigt i husvolymen.

Vad händer på besöket?

  • Hjältevadshus VD Johan Bynell hälsar välkommen och presenterar verksamheten.
  • Produktionschefen Ola Adolfsson tar Er med på en rundvandring i fabriken. Följ husens spännande resa genom fabriken, från råmaterial till ett färdigt hem, redo att placeras på tomten.
  • Efter visningen bjuder vi på lunch i vår matsal tillsammans med vår kundtjänstpersonal, som kan svara på frågor som dykt upp under rundvandringen.
  • Fabriksvisningen sker varje tisdag kl. 11-13. Föranmälan krävs minst en vecka innan och vi tar emot högst 8 personer/tillfälle.

Vid händelse att någon av personerna ovan är frånvarande, ersätts dem av en lämplig ersättare.

 

Fabriksvisningarna startar i september. För att få mer information om när det börjar, anmälan m.m., anmäl dig till vårat nyhetsbrev nedan. Har du några frågor om husvisningarna, kontakta kundcenter@hjaltevadshus.se.

Ett minne för livet

Lyxigt boende i Vimmerby

Vi samarbetar med Stadshotellet i Vimmerby som erbjuder prisvärd övernattning om du har långt att åka. Ett härligt hotell på torget i Vimmerby med fantastisk inredning, god mat och härlig frukost.

Guidad tur i fabriken

Vår kunniga personal visar runt och förklarar byggprocessen. Du kan även se hur långt ditt egna hus har kommit.

Vacker omgivning

Hjältevad är en liten ort i de småländska skogarna. Ett stenkast från fabriken ligger den vackra insjön Hjälten, som lockar med vackra promenadstråk.

Anmäl dig till nyhetsbrev för mer information

Passa även på att kostnadsfritt beställa vårt fina Husmagasin.