Nyckelfärdigt hus

Vad kostar ett nyckelfärdigt hus? Vad är ett nyckelfärdigt hus? Det finns många olika tolkningar vad vad nyckelfärdiga hus betyder. För oss på Hjältevadshus är det ingen svår fråga. Du får en nyckel i handen, låser upp dörren och kliver in i ett helt färdigt hem. Priset beror ju såklart på vilka val du gör. Du kan snabbt och enkelt bygga ditt hus online och se pris direkt.

Flytta in i ett nyckelfärdigt hus

Enplanshus

Våra enplanshus levereras med färdig inredning och full utrustning. Detta är vad vi kallar nyckelfärdigt. Vi erbjuder idag tre olika modeller, från 97 till 146 kvm. Dessa kan sen konfigureras i olika stilar och utföranden.

Nyckelfärdigt Spira 97

Spira 97

1-planshus, 97 kvm

Flexibelt nyckelfärdigt enplanshus som kan bli både en liten villa eller ett stort fritidshus.

 

Läs mer om Spira 97
Nyckelfärdiga enplanshuset Vitsippan

Vitsippan

1-planshus, 128 kvm

En riktigt smart nyckelfärdig villa, med gott om plats för hela familjen. Passar både en smal stadstomt och en rymligare tomt på landet.

 

Läs mer om Vitsippan
Nyckelfärdiga enplanshuset Södergården

Södergården

1-planshus, 146 kvm

Södergården är en nyckelfärdig enplansvilla i vinkel, som enkelt kan delas upp i två avskilda delar. Ena sidan av huset är för föräldrar och den andra är för barn.

 

Läs mer om Södergården

Hus med två plan

Våra 1,5-planshus och 2-planhus levereras med nyckelfärdig nedervåningen. Som kund har du möjlighet att färdigställa övervåningen när det passar dig och familjen. Ekonomiskt kan det vara en stor fördel att kunna vänta med att göra klart plan 2.

Nyckelfärdiga Spira 194

Husfamilj Spira

1-planshus, 1,5-planshus och 2-planshus

Tidlösa husmodeller med mångsidig planlösning och gott om förvaringsmöjligheter. Genom att välja fönsterstorlek i köket kan ni prioritera mer insynsskydd eller mer ljusinsläpp. Där kan ni även välja mellan köksö och bardel.

 

Läs mer om husfamilj Spira
Nyckelfärdigt 1,5-planshus

Husfamilj Sol

1,5-planshus och 2-planshus

Tre ljusa och luftiga husmodeller med många sociala ytor. Om du gillar att stå i centrum när du lagar mat har du hittat hem här. Dessutom är det lätt att ha koll på barnen – både ute och inne.

 

Läs mer om husfamilj Sol
Nyckelfärdiga tvåplanshuset Villa Generös

Husfamilj Villa Generös

1,5-planshus och 2-planshus

Utforska familjen Generös! Tre rymliga husmodeller från Hjältevadshus anpassade för smala och mindre tomter – men som ger er möjlighet att maximera solchanserna med flera uteplatser.

 

Läs mer om husfamilj Villa Generös
Nyckelfärdiga Solid 175

Husfamilj Solid

1,5-planshus och 2-planshus

Här är familjen Nya Solid! Moderna husmodeller med flexibel planlösning och gott om förvaring. Här är det enkelt att se vad som händer. Och att kök och vardagsrum hänger ihop ger extra generösa lekytor.

 

Läs mer om husfamilj Solid
Nyckelfärdiga tvåplanshuset Häggen

Husmodell Häggen

2-planshus

Häggen är ett herrgårdsinspirerat hus med många fina detaljer. På husets framsida finns entrén – en härlig punchveranda. Här finns det plats för både skor, ytterkläder och barnvagn.

 

Läs mer om Häggen
Nyckelfärdiga Villa Svala

Husmodell Villa Svala

1,5-planshus

Villa Svala är Hjältevadshus version av ladhus med hög funktionalitet, bekvämlighet och modern minimalism. Villa Svala är ett vackert, tidsenligt och välplanerat hus med hög kvalité, en modern villa som karakteriseras av en stilren utformning.

 

Läs mer om Villa Svala

Vad kostar ett nyckelfärdigt hus?

Priset beror såklart på vilken husmodell, vilken standard och vilka tillval du gör. I vår huskonfigurator Bygg online kan du göra alla dina val och se totalpris för hus ovan grund.

För en komplett produktionskostnadskalkyl kontaktar du din lokala Hjältevadshussäljare.

Hitta din lokala säljare >

Boka ett möte direkt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.