Sveriges säkraste byggmetod

Hemmet är familjens viktigaste plats. Därför bygger vi trähus av bästa kvalitet och med årtionden av erfarenhet och kunskap. Vi tror att naturens finaste råvaror är den bästa grunden för hus där människor bor och mår bättre – tillsammans. Och genom att bygga och planera husen väl håller de från generation till generation.

Erfarenhet varar längst

I över 75 år har vi byggt trähus med fokus på trygghet, vilket har resulterat i Sveriges säkraste byggmetod. Vår unika byggmetod garanterar hög kvalitet och ett slutresultat som får toppbetyg.

Vi bygger alla våra hus inomhus, i en torr och säker miljö. Och när allt byggs under samma tak kan vi också hålla koll på varje detalj och del, säkra kvaliteten i alla led och leverera alltihop på utsatt tid.

Läs om vår fuktsäkrade byggmetod >

Ett genuint svenskt hantverk

Alla Hjältevadshus byggs i Sverige, av erfarna husbyggare med stort hantverkskunnande och med material av högsta kvalitet. Hos oss går tradition och innovation hand i hand – samtidigt som vi har som mål att skapa de bästa boendena för familjer med barn.

Väljer du ett Hjältevadshus kan du vara säker på att du får ett svenskt kvalitetshus med modern design och en enastående potential att växa i. Titta in i ett av våra hus, så förstår du vad vi menar.

Utforska våra hus >

Genom ett ihärdigt kvalitetsarbete att det är möjligt att leverera hus med noll fel vid slutbesiktning – även under ett år då det varit svårare än någonsin att göra det.

Årets nollfelsaktör 2022

Utmärkelsen Årets Nollfelsaktör 2022 delas ut av försäkringsbolaget GarBo till den hustilllverkare som under fjolåret levererat flest hus helt utan anmärkningar. Priset togs emot av Hjältevadshus VD Johan Bynell vid en gala i mars 2023.

”Vi är glada och stolta över att återigen ha fått utmärkelsen Årets Nollfelsaktör av GarBo. För oss på Hjältevadshus är det ett kvitto på att vi lyckats växa, med både nya husmodeller och solceller som standard, utan att tumma på kvaliteten på det vi levererar”, säger Johan Bynell, VD på Hjältevadshus.

Det är inte första gången Hjältevadshus tar emot utmärkelsen, men GarBos VD Linnea Moberg menar att det varit ett extra utmanande år.

”Under 2022 har bedriften att nå noll fel vid slutbesiktning varit extra utmanande på grund av leveransproblematik. Det är därför väldigt roligt att se hur Hjältevadshus uppnår god kvalitet i sina husleveranser och hamnar högst upp på prispallen”, säger Linnea Moberg.

Juryn konstaterar att ”Årets nollfelsaktör visar genom ett ihärdigt kvalitetsarbete att det är möjligt att leverera hus med noll fel vid slutbesiktning – även under ett år då det varit svårare än någonsin att göra det. Trots fortsatt material- och leveransproblematik i branschen har årets vinnare tydligt visat att deras vision om att skapa friska hem inte bara är en vision – utan verklighet”.

Läs mer om Årets nollfelsaktör >

husleverantör nyckelfärdiga hus

Vi jobbar med kvalitetsleverantörer

Vi är stolta över att presentera våra leverantörer, tillsammans bygger vi hus med högsta kvalitet.

Läs om alla våra husmodeller i vår huskatalog!

LADDA NER DIREKT ELLER BESTÄLL HEM I BREVLÅDAN

Helt gratis, förstås. Du kan välja att få en tryckt katalog hemskickad till dig eller få en digital version via mail. Du kan även få information om husvisningar genom att prenumerera på våra mailutskick.