LCP fixed background image

Sveriges säkraste byggmetod

Hemmet är familjens viktigaste plats. Därför bygger vi trähus av bästa kvalitet och med årtionden av erfarenhet och kunskap. Vi tror att naturens finaste råvaror är den bästa grunden för hus där människor bor och mår bättre – tillsammans. Och genom att bygga och planera husen väl håller de från generation till generation.

Erfarenhet varar längst

I över 70 år har vi byggt trähus med fokus på trygghet, vilket har resulterat i Sveriges säkraste byggmetod. Vår unika byggmetod garanterar hög kvalitet och ett slutresultat som får toppbetyg.

Vi bygger alla våra hus inomhus, i en torr och säker miljö. Och när allt byggs under samma tak kan vi också hålla koll på varje detalj och del, säkra kvaliteten i alla led och leverera alltihop på utsatt tid.

Läs om vår fuktsäkrade byggmetod >

Ett genuint svenskt hantverk

Alla Hjältevadshus byggs i Sverige, av erfarna husbyggare med stort hantverkskunnande och med material av högsta kvalitet. Hos oss går tradition och innovation hand i hand – samtidigt som vi har som mål att skapa de bästa boendena för familjer med barn.

Väljer du ett Hjältevadshus kan du vara säker på att du får ett svenskt kvalitetshus med modern design och en enastående potential att växa i. Titta in i ett av våra hus, så förstår du vad vi menar.

Utforska våra hus >

Vi jobbar med kvalitetsleverantörer

Vi är stolta över att presentera våra leverantörer, tillsammans bygger vi hus med högsta kvalitet.