Hitta ditt hus

Visa filter

S-serien

Vår S-serie är framtagen för att alla familjer ska ha möjlighet att bo i ett nytt och eget hem. Vi vill tillgodose behovet av riktigt bra och prisvärt boende, detta utan att förlora möjligheten att påverka innehållet. Alla hus i S-serien har en fast planlösning med stora möjligheter att komplettera med extra utrymme. Du kan låta huset växa när familjen växer eller ekonomin tillåter.


Ingenting hittades i denna serie baserat på filtret ovan.

Svenska klassiker

I över 70 år har vi tillverkat bostäder. Vi har byggt tusentals hus och genom åren haft hundratals modeller för våra kunder att välja emellan. Nu har vi valt ut våra och folkets favoriter och införlivat dem i vårt nya energieffektiva byggsystem. Samtidigt har en arkitekt sett över husen och anpassat dem för nutidens krav och önskemål, vilket inte bara påverkat husen positivt utan även priset.


Ingenting hittades i denna serie baserat på filtret ovan.

Landskap, hav & fjäll

Våra landskapsanpassade hus där byggtradition och moderna lösningar möts på ett vackert och funktionell sätt. Ett inspirerande sortiment av Villor och Fritidshus som vi bygger inomhus i fabrik, och levererar med mycket kort byggtid på plats. Här kompletterat vi våra husmodeller med exteriöra material, fönsterpartier och planlösningar för att nå härliga husupplevelser. På en vacker plats, i ett aktivt liv eller bara för livsnjutning. Läs mer om fritidshus här.


Ingenting hittades i denna serie baserat på filtret ovan.