Villa Glänta är ett energieffektivt, kompakt och prisvärt enplanshus

Nyheten Villa Glänta är ett kompakt, funktionellt, energieffektivt och prisvärt enplanshus som ger mycket hemkänsla och är ett riktigt bekvämt boende för pengarna. Villa Glänta är ett effektivt och genomtänkt enplanshus till ett lågt pris, men självklart med Hjältevadshus genomgående höga standard.

nyckelfärdigt enplanshus

Prisvärt enplanshus

Nu lanserar vi vår mest prisvärda husmodell Villa Glänta. I Villa Glänta kombineras golvvärme med solceller som självklart ingår och ger en mycket låg driftskostnad med en genomtänkt planlösning som kan anpassas utifrån livssituation och behov. Villa Glänta är ett smart och problemfritt boende för familjer som uppskattar öppna och ljusa sällskapsytor men där sovrummen är väl avskilda.

–Villa Glänta är ett trivsamt och energismart hus som både ligger rätt i tiden och håller i generationer, säger Therese Gruselius Frid, husdesigner på Hjältevadshus.

Klassiskt eller modernt

Villa Glänta är ett enplanshus på 97 kvadratmeter där varje kvadratmeter nyttjas på ett smart och genomtänkt sätt för att möta en marknad med låg energiförbrukning, hög kvalitet och bra pris i fokus. Huset är designat både för dig som gillar den mer klassiska stilen och dig som föredrar ett mer avskalat, modernt och stilrent uttryck.

Villa Gläntas kompakta storlek innebär att det passar bra på de flesta tomter, såväl i villakvarteret som ute på landet, i fjällen eller vid havet.

–Om man letar efter ett lite mindre hus med moderna inslag, ett bekymmersfritt boende med alla bekvämligheter i ett och samma plan, bra förvaring och plats för hela familjen, så är Villa Glänta helt rätt val, säger Therese Gruselius Frid.

Nyckelfärdigt enplanshus i ladhusstil

Villa Glänta i ladhusstil

Vi har valt att spegla Villa Glänta i flera olika stilar där detaljerna får avgöra husets uttryck och karaktär. Villa Glänta ges därför möjlighet att nu även väljas i ladhusstil.

Med sin stående panel och sin raka takfot får huset sin tidlösa och avskalade karaktär som passar i alla våra landskapsmiljöer. Till denna husstil finns även möjlighet att välja till ett stort och härligt skjutdörrsparti som suddar ut gränsen mellan inne och utomhus och släpper in naturen i ditt vardagsrum.

Smart planlösning

Villa Glänta har tre sovrum i sitt standardutförande. Vardagsrummet i kombination med det öppna köket erbjuder generöst med arbetsyta och plats för samvaro och umgänge. Denna del är ljus och välkomnande med sina generösa fönster ut mot trädgården. Här har Hjältevadshus satsat lite extra på att skapa en känsla av ljus och rymd, bland annat via vardagsrumsfönster som är större än genomsnittet. Härifrån kan man gå rakt ut till uteplatsen på baksidan, som blir en naturlig förlängning av huset. I anslutning till köket finns även en rymlig tvättstuga med egen grovingång.

Therese Gruselius Fridh, Husdesigner på Hjältevadshus

Inga kompromisser

Även om Villa Glänta är ett kompakt hus så har Hjältevadshus inte kompromissat med varken kvaliteten, funktionaliteten eller förvaringsmöjligheterna. I anslutning till huvudentrén finns därför bra med förvaringsmöjlighet. Även i direkt anslutning till köket finns en groventré med en generös klädvård som underlättar i vardagen. Även badrumsytan är utökad för att möjliggöra för skötbord eller annan typ av förvaring. I Villa Glänta finns också öppna umgängesytor med plats för både mys i TV-hörnan och för att duka upp ett långbord när släkt och vänner kommer på besök.

Med hjälp av personliga tillval är det enkelt att sätta sin unika prägel på Villa Glänta och göra det till hela familjens drömboende. Hjältevadshus erbjuder bland annat många olika alternativ när det gäller köksluckor, panel och färgsättningar som ger huset en unik karaktär.

–Vi har skapat utrymme för såväl umgänge som avskildhet, vilket gör Villa Glänta till ett hus som svarar upp till livets skiftande faser och behov, säger Therese Gruselius Frid

ladhus enplanshus i ladhusstil