Malmö

Välkommen till Hjältevadshus i Malmö.

Malmökontoret arbetar med följande kommuner Burlöv, Bjuv, Eslöv, Höganäs, Helsingborg, Kävlinge, Landskrona, Lund, Lomma, Malmö, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Svalöv, Svedala, Tomelilla, Vellinge och Ystad.
För Nordöstra Skåne hänvisar vi till kontoret i Kristianstad.

Vi hjälper dig vidare med alla dina frågor om att bygga hus. Tveka inte att höra av dig till oss!

Vår säljare Anders Lind

Anders är högskoleutbildad fastighetsmäklare och har arbetat med fastigheter de sista 12 åren på de större byråerna. Han sätter kunden i centrum och fungerar som ett tryggt bollplank och stöd under er resa till ert nya boende. Ni kommer tycka att det är smidigt och enkelt att bygga nytt hus med Anders vid er sida. Med sin bakgrund så har han ett stort nätverk av mäklare, fastighetsägare och kommunkontakter. Han jobbar mycket aktivt för att ständigt hitta nya tomter för sina kunder. Slå en signal och berätta var du vill bo så hjälper Anders dig till ert nya drömboende.

Anders arbetar i Sydvästra Skåne med utgångspunkt på Malmökontoret.

JUST NU – KAMPANJERBJUDANDE

Premiär! Beställ ett hus av vår nya säljare Anders i Skåne, så får du 50.000:- rabatt på det du väljer i vår tillvalskatalog. Kontakta Anders omgående för mer information. OBS: Först till kvarn, begränsat antal.

Rabatten gäller aktuella tillval i vår tillvalskatalog, med reservation för ev. ändringar, t ex hos leverantör. Rabatten kan ej användas på hus eller grund, utan gäller endast tillval.

Har du en tomt? Vi kan hjälpa dig sälja!

 

Boka ett möte med oss