Hjältevadshus korta leveranstid

Inflyttningklart på 6 månader – hur kan det gå så snabbt?

Vi på Hjältevadshus bygger hus med full kontroll, inomhus i vår fuktsäkra och moderna fabrik i Hjältevad. Med denna säkra och effektiva metod kan vi bygga, leverera och färdigställa ett komplett hus på betydligt kortare tid än med osäkra lösvirkes- och väggsektionskonstruktioner. 

Valmöjligheterna för ert personliga hem är stora. Vi arbetar bara med kvalitetssäkrade leverantörer och med ett väl genomarbetat sortiment för att ert nya hem ska bli personligt och unikt. Kakel och klinkers är standard, det ingår ett kvalitetskök från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Huset värms upp av frånluftsvärmepump från NIBE som ger låga driftskostnader och behaglig vattenburen golvvärme.

Leveranstid

Vårt moderna byggsystem färdigställer husmodulerna i fabrik vilket innebär att efter montering har vi en byggtid på endast fem veckor. Golv, kök, trappor, vitvaror etc. är redan monterat och klart när huset levereras till tomten.

När du ger oss förtroendet att bygga erat hem tecknar ni ett entreprenadkontrakt med Hjältevadshus. Då får ni ett fast pris från oss som gäller i hela 12 månader, opåverkat av prisjusteringar. Vi hjälper er då med att ta fram bygglovshandlingar och att söka bygglov i just er kommun.

När bygglovet är klart tecknar ni ett avropsavtal där husets invändiga- och utvändiga val specificeras. Det är nu de roliga valen av kökslucka, bänkskiva, golv, och planlösning spikas. När bygglovet har vunnit laga kraft (vanligtvis efter 4 veckor) och finansieringen är godkänd bokar vi en vecka för leverans. Senast fem veckor efter leverans slutbesiktigas ert hus av en fristående besiktningsman för maximal trygghet. Inflyttning sker alltså inom sex månader från komplett avrop.

För mer information, kontakta din lokala säljare.