Hjältevadshus årets nollfelsaktör 2022

Utmärkelsen Årets Nollfelsaktör 2022 delas ut av försäkringsbolaget GarBo till den hustilllverkare som under fjolåret levererat flest hus helt utan anmärkningar. Priset togs emot av Hjältevadshus VD Johan Bynell vid en gala i Stockholm.

Nollfelsbesiktningar 2023 årets nollfelsaktör

”Vi är glada och stolta över att återigen ha fått utmärkelsen Årets Nollfelsaktör av GarBo. För oss på Hjältevadshus är det ett kvitto på att vi lyckats växa, med både nya husmodeller och solceller som standard, utan att tumma på kvaliteten på det vi levererar”, säger Johan Bynell, VD på Hjältevadshus.

Det är inte första gången Hjältevadshus tar emot utmärkelsen, men GarBos VD Linnea Moberg menar att det varit ett extra utmanande år:

”Under 2022 har bedriften att nå noll fel vid slutbesiktning varit extra utmanande på grund av leveransproblematik. Det är därför väldigt roligt att se hur Hjältevadshus uppnår god kvalitet i sina husleveranser och hamnar högst upp på prispallen”, säger Linnea Moberg.

Juryn konstaterar att ”Årets nollfelsaktör visar genom ett ihärdigt kvalitetsarbete att det är möjligt att leverera hus med noll fel vid slutbesiktning – även under ett år då det varit svårare än någonsin att göra det. Trots fortsatt material- och leveransproblematik i branschen har årets vinnare tydligt visat att deras vision om att skapa friska hem inte bara är en vision – utan verklighet”.

För Hjältevadshus var 2022 ett händelserikt år. Dels lanserade man en ny husmodell, Villa Svala, men man tog också det banbrytande steget att lansera solceller som standard på alla hus – något som ingen annan större svensk hustillverkare ännu gjort. Ett framsynt beslut som kom att uppskattas av kunderna och var en bidragande orsak till att Hjältevadshus kunde växa sina marknadsandelar på en starkt vikande marknad.

”Jag är verkligen stolt över alla medarbetare som gjort det här möjligt. Det är noggrant arbete och hantverksskicklighet bakom varje hus vi bygger. Att bibehålla den höga nivån under ett så händelserikt år bevisar att kvalitet är något vi aldrig tummar på”, säger Johan Bynell.

VD Johan Bynell & fabrikschef Jan Johansson tar emot priset under Gar-Bo’s event, torsdag 23 mars.

Hjältevadshus var även Årets Nollfelsaktör 2019.

Boka möte med en husrådgivare

Boka möte med en av våra duktiga säljare/husrådgivare för att få veta mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.