Hjältevadshus årets nollfelsaktör 2019

I branschens egen objektiva undersökning av nollfelsbesiktningar har Hjältevadshus blivit bäst – igen. Besiktningar är det tydligaste beviset på en bra byggmetod, gott hantverk och framförallt enastående byggkvalitet.

På Hjältevadshus har man jobbat i över 70 år med att göra det smidigt, tryggt och hållbart för kunderna att bygga ett nytt hus. Den erfarenheten syns i branschens egna undersökningar. När resultat från slutbesiktningar av nya hus ställts samman ligger Hjältevadshus åter i toppen för antalet nollfelshus – det vill säga där man inte haft något att anmärka på vid slutbesiktningen.

Snittet för hela husbranschen är 64% nollfelsbesiktningar. För Hjältevadshus är motsvarande siffra istället hela 89% nollfelshus, vilket är branschledande.

– Det är bra att vi också i objektiva undersökningar som denna får bevis för att Hjältevadshus unika byggmetod inte bara ger smarta och energieffektiva hus, utan även färre problem och en större trygghet för kunderna, kommenterar Stefan Lind, VD(2019) på Hjältevadshus resultatet.

I samband med att Gar-Bo firade 30 år hölls en inspiration- och kunskapsdag i Stockholm. Under kvällens middag delades ett antal olika priser ut. Hjältevadshus dåvarande försäljningschef Jens Carlsson fick gå upp på scenen och ta emot priset för ”Årets nollfelsaktör”.

– Det var med stolthet som jag mottog priset å Hjältevadshus vägnar, säger Jens. Det här är kvittot på att ett långsiktigt arbete mot perfektion, som genomsyrar hela verksamheten, fungerar. Vi har ju fått detta pris flera år i följd, och det hade inte gått utan ett ständigt pågående förbättringsarbete. Målet är givetvis 100% nollfelshus, förklarar Jens.

Undersökningen genomförs årligen av Gar-bo, som är ett fristående och oberoende försäkringsbolag inom byggrelaterade försäkringar. De är specialiserade på framförallt småhus och bostadsrätter.

En stabil leverantör. Hjältevadshus har byggt trähus i över sjuttio år och har ledande erfarenhet inom området. Sedan 2011 ägs bolaget av den framgångsrika IT-koncernen Pulsen, och att ha ekonomiskt starka ägare med ett långsiktigt engagemang i verksamheten innebär stor trygghet och stabilitet för kunderna.

Hjältevadshus har byggt trähus i över sjuttio år och har ledande erfarenhet inom området. Sedan 2011 ägs bolaget av den framgångsrika IT-koncernen Pulsen, och att ha ekonomiskt starka ägare med ett långsiktigt engagemang i verksamhen innebär stor trygghet och stabilitet för kunderna.

Läs mer om vår byggmetod.