Vad kostar det att bygga hus med Hjältevadshus?

Att bygga hus med Hjältevadshus är en trygg och säker upplevelse. I vår huskonfigurator kan du direkt se pris på huset, inklusive alla dina tillval. Vill du ha en komplett kalkyl inklusive tomt och byggherrekostnader hjälper dig din lokala säljare. För trygg upplevelse förmedlar vi gärna kontakt med en bankperson som är väl insatt i finansiering av nyproduktion.

Ekonomi och finansiering

Vi hjälper dig med ett tryggt banksamarbete


Personlig rådgivning och amorteringsfritt i upp till fem år

När man bygger ett nytt hus är det mycket att tänka på och redan i valet av hus behöver man räkna på hur mycket huset och tomten får kosta. Eftersom alla har olika förutsättningar är det därför klokt att börja med att kontakta en bank tidigt, för att se vilka möjligheter just ni har.

Nordea erbjuder Hjältevadshus kunder professionell rådgivning och hög tillgänglighet via bra kontaktvägar. Just nu finns det också möjlighet att bygga hus helt utan amortering i upp till 5 år.

Hur mycket kan du låna?

Använd Nordeas kalkylator för att räkna ut hur mycket du kan låna till en bostad. När du vet hur mycket du kan låna ansöker du enkelt om lånelöfte eller bolån online.

Se hur mycket du kan låna

Vilka tjänster erbjuder Nordea dig som kund hos Hjältevadshus?

Nordeas rådgivare kan det här med finansiering av nyproduktion – och de är i sin tur välbekanta med våra huskalkyler och vår smidiga byggmetod.

  • Tillgång till expertrådgivare
  • Alltid tillgång till support
  • Lånelöfte direkt
  • Förmånlig finansiering
  • Rådgivare kontaktar dig inom 24 h.
  • Amorteringsfritt i upp till 5 år.

Läs mer på Nordeas hemsida >

Fördelaktigt med byggnadskreditiv

Byggnadskreditiv är en tillfällig finansieringslösning som du använder under tiden du bygger nytt hus eller när du gör en stor ombyggnation. Du använder pengarna i takt med att fakturorna från bygget kommer in.

Utöver en fast engångskostnad betalar du ränta för det belopp du har använt. När ditt nya hus är klart, slutbesiktigat och försäkrat lägger vi om krediten till ett bolån.

  • Du betalar bara ränta på de pengar som du har använt.
  • Du behöver inte amortera under byggtiden och när huset är färdigbyggt har du amorteringsfritt i två år.
  • Du kan sätta in pengar när du vill så att krediten minskar.

Ränterabatt med Grönt Bolån

Med Grönt Bolån kan man få extra rabatt på räntan på 0,10 procentenheter, förutsatt att bostaden uppfyller vissa krav.

Vad som krävs för att få Grönt Bolån varierar mellan banker, men det vanliga är att kriteriet energiklass A eller B enligt Boverkets energiklassificering från 1 januari 2014 ska uppfyllas.

Våra hus uppfyller normalt detta. Den energiberäkning som utfärdas för ert hus vid färdigställandet är det som banken efterfrågar vid ansökan.

Ta kontakt med Nordea

Se hur mycket du kan låna, få ett lånelöfte inom 24 timmar och läs mer om Nordeas fördelaktiga upplägg för Hjältevadshus kunder. Nordea har dessutom över 120 lokala kontor för personlig kontakt.

Kontakta Nordea

Boka ett möte med din lokala Hjältevadshus-säljare för mer information

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.