David Lundberg

Säljare

david.lundberg@hjaltevadshus.se
0733-002 217

 

Välkommen att besöka mig på kontoret i Skövde eller Uddevalla. Eller boka gärna in er på husvisning i vårt visningshus I Tibro. Hör av er till mig på telefon, mail eller genom formuläret nedan. Mitt område är Skaraborg och delar av Älvsborgs Län.

Jag är en snäll och lyhörd person. Jag hjälper er med alla frågor och kommer vara er högra hand även om ni inte vill bygga något hus med oss just nu. Jag har en lång erfarenhet av byggbranschen och har hela mitt vuxna liv jobbat med människor. Jag förstår att alla har olika krav, förutsättningar och möjligheter.

Det som är roligast med mitt jobb som hussäljare är att få lämna över ett nybyggt hus till en familj som bara väntar på att få flytta in. Vi levererar våra hus till ett fast pris och en snabb byggprocess som oftast inte tar mer än 6 – 8 månader. En säker byggmetod då huset byggs inomhus, ger en trygghet som gör mitt jobb mycket lättare.

Att få följa alla kunder som många aldrig har haft en hammare i handen eller ens bott i ett hus tidigare gör att jag älskar att gå upp på morgonen.

Hör av er till mig så hjälper jag även Er.

 

Boka möte

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.