Det är köparens marknad nu

Vi lever i en orolig tid där många funderar extra mycket på framtiden och avvaktar med större beslut. Men faktum är att det i rådande läge, på många sätt, faktiskt är köparens marknad. Vi på Hjältevadshus bygger smarta hus åt smarta husköpare och just nu har vi ett av våra bästa erbjudanden någonsin – värt upp till 184.100:-

Förutom möjligheten att göra en riktigt bra affär, finns det också ett gäng andra anledningar till varför det är smart att bygga hus just nu:

Amorteringsfritt i 5 år

När man bygger ett nytt hus är det mycket att tänka på och redan i valet av hus behöver man räkna på hur mycket huset och tomten får kosta.

Nordea erbjuder Hjältevadshus kunder professionell rådgivning och hög tillgänglighet via bra kontaktvägar. Just nu finns det också möjlighet att bygga hus helt utan amortering i upp till 5 år.

Nybyggt hus är bästa alternativet vid stigande räntor

Den som väljer ett kataloghus när det är dags att byta bostad gör ett klokt val där man både får en ökad trygghet i form av ett fast grundpris som inte påverkas av bostadsmarknadens svängningar och möjligheten att till stor del själv påverka utformningen och även den slutliga prislappen på huset.

Våra hus levereras exempelvis med oinredd övervåning i grundutförande, vilket innebär att en familj som vill hålla nere kostnaderna i början för att kunna ta höjd för ökade boräntor kan välja att avvakta något år med att inreda övervåningen.

Fast pris och trygg finansiering

När du skriver kontrakt med Hjältevadshus låser vi normalt priset för ditt hus i 12 månader från signering av entrepenadkontrakt. Om montering av huset sker efter 12 månader har passerat, har husleverantörer rätt att reglera priset enligt branschstandardindex MT74*.

Detta är standard i branschen skapar en tryggare tillvaro för hustillverkare då MT74 styrs av branschorganisationen TMF. Men om priser på material ökar kraftigt kan fakturan för indexregleringen bli oväntat hög. Hjältevadshus erbjuder dig därför att kunna låsa priset under hela husaffären.

Bättre erbjudanden än någonsin

Du som är ute efter att bygga hus just nu kan välja bland bättre erbjudanden än någonsin förut. Eftersom marknaden blivit otroligt mycket tuffare så behöver husleverantörer möta sina kunder på ett annat plan än tidigare.

Du som smart husköpare vet att det är läge att jämföra och fundera ett varv extra just nu – men också att det kanske inte kommer lika bra affärsmöjligheter längre fram. Vi på Hjältevadshus har just nu ett riktigt bra erbjudande till dig som väljer att bygga hus med oss, du kan läsa mer om vad som ingår nedan.

Det här ingår i vår Smarta kampanj - värde upp till 184.100:-

Uppgraderar ditt kök med ugn i högskåp, och köksinredning med lådor.

Rostfria vitvaror från Siemens ger premiumkänsla i köket.

Badrumspaket med vit kommod, spegel, takdusch och duschväggar i glas.

Smart och mysig fönsterbelysning med spotlights.

Uppgradera fönsterbrädorna till elegant och rejäl kalksten.

Faspanel på fasaden ger ett modernt intryck.

Boka möte med en husrådgivare

Boka möte med en av våra duktiga säljare/husrådgivare för att få veta mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 

Kampanjpaketets delar går att välja bort, men kan ej bytas mot andra tillval, eller ge andra rabatter. Erbjudandet gäller inte redan tecknade avtal. Erbjudandet gäller avtal tecknade under kampanjperiode, före 5 november 2023.