En grund för frisk inomhusluft

Inomhusluft är upptill fem gånger så förorenad som utomhusluft. Det beror bland annat på att mikroorganismer och mögelsporer från marken tränger upp genom husgrunden och in i mångas hus. Oroväckande siffror med tanke på att vi idag spenderar omkring 90% av vår tid inomhus. Och ännu värre blir de när man tänker på våra barn som andas in 50% mer luft än oss vuxna.

Därför använder vi oss av Isolergrunden – en unik husgrund som suger ut luften direkt ur grunden, istället för att låta den gå in genom hela huset och ut i husets frånluftsventilation. Till skillnad från platta på mark ger Isolergrunden också möjlighet att enkelt komplettera huset i framtiden, utan större ingrepp. Om ni till exempel skulle vilja utöka med nätverk, elinstallationer, vattenrör eller avlopp.

Vi bygger hus inomhus

Alla våra hus byggs inomhus. Och vi monterar dem vädersäkrade på tomten, på oftast ett par dagar (time-laps-film). På så vis är ditt hus torrt från den första stationen i fabriken till att du får nycklarna i handen.

Vi bygger hus av trä

Vi bygger så naturligt vi bara kan. Trä är det mest naturliga byggmaterialet, utan tillsatser och giftiga ämnen. Dessutom är trä ett förnyelsebart material som ingår i naturens kretslopp.