HJÄLTEVADSHUS x HANNES MAURITZSON

Vinn 500.000 kr i rabatt på ditt drömhus!

Tillsammans med Hannes Mauritzson lanserar vi på Hjältevadshus en tävling där du kan vinna 500 000 kr i rabatt* till ditt drömhus. Dessutom ingår en exklusiv rådgivning kring styling och inredning från Hannes själv i priset.

Nominera dig själv eller någon du tycker om i formuläret nedan!

Prisvinst Nominera Tävlingsregler Steg för steg

Nominera

 

Fyll i formuläret

Nominera dig själv eller någon annan med husdrömmar.

Prisvinst

Första plats

Den familj som kammar hem förstapris vinner 500 000 kr i rabatt* till att bygga sitt drömhus från oss på Hjältevadshus med. Utöver det ingår rådgivning kring styling och inredning från Hannes Mauritzson i vinstpriset.

*Vinsten kan kombineras med aktuell kampanj ”Det är smart” där tillval till ett värde av 184 100 kr ingår. Vinsten kan ej kombineras med andra kampanjer, erbjudanden eller rabatter. Eventuell vinstskatt betalas av pristagaren.

Andra & tredje plats

De som hamnar på andra och tredje plats kommer även dem tilldelas varsin vinstrabatt om 100 000 kr* vardera.

*Vinsten kan kombineras med aktuell kampanj ”Det är smart” där tillval till ett värde av 184 100 kr ingår. Vinsten kan ej kombineras med andra kampanjer, erbjudanden eller rabatter. Eventuell vinstskatt betalas av pristagaren.

Steg för steg

STEG 1
NOMINERING

Du nominerar dig själv eller någon annan du känner till tävlingen. Vi på Hjältevadshus väljer ut tre kandidater baserat på de uppgifter som lämnas i tävlingsformuläret. Dessa kandidater meddelas via mejl eller telefon. När de tre kandidaterna kontaktas bokas ett möte med en säljare in där vi tillsammans tittar på tomt, detaljplan och tar fram en offert. När alla delar är på plats, t.ex. tomt, lånelöfte och godkänd offert, är den nominerade med i tävlingen.

STEG 2
TÄVLINGEN

Vi går ut med de tre finalisterna på vår Instagram @hjaltevadshus. I samband med det kommer vi be dig om ca tre bilder och en motiveringstext om varför just du ska vinna. Dessa publicerar vi på vår Instagram, så att våra följare får chansen att bekanta sig med dig.

STEG 3
UTSE VINNAREN

Vinnaren utses av Hjältevadshus tillsammans med våra Instagram-följare. När vinnaren är utsedd kontaktas hen via telefon. Därefter har hen 24 timmar på sig att tacka ja till erbjudandet. Om man tackar nej eller om svar uteblir går platsen vidare till någon av de andra finalisterna.

STEG 4
BYGGA HUS & INFLYTTNING

När kontraktet väl är påskrivet kommer ditt drömhus stå på plats inom ca 6-9 månader. Därefter får du hjälp av Hannes Mauritzson med inredning och styling av ditt nya hem – du får ett möte med honom, ett moodboard och förslag på inköpslista samt ytterligare ett möte med eventuella frågor.

Tävlingsregler

För att delta måste du ha fyllt 18 år, följa oss (@hjaltevadshus) och Hannes Mauritzson (@hannesmauritzson) på Instagram, samt godkänna att de uppgifter du lämnar här får sparas och användas av oss i syfte att hantera tävlingen.

Du måste också godkänna att huset vi bygger vid eventuell vinst får användas av oss som visningshus under det kommande året efter inflytt (det innebär 4 tillfällen under ett år om totalt 4 timmar, invändigt och utvändigt, för potentiella huskunder). Vid eventuell vinst vill vi att du delar med dig av husbygget i marknadsföringssyfte för Hjältevadshus, där du bidrar med bildmaterial och information till vår Instagram och vårt nyhetsbrev kring hur det är att bygga hus. Även om det inte är ett krav att redan äga en tom tomt, så vill vi att du har en tomt i åtanke som vid nomineringstillfället är till salu. Du ska ha möjlighet, vilja och ekonomi för att kunna bygga och flytta in i hus höst/vinter 2024/25.

I det fall ansökan om bygglov skulle avslås eller om den vinnande parten av någon anledning inte kan uppfylla kraven för kontraktsskrivning förbehåller vi oss rätten att dra tillbaka vinsten eller tilldela den till någon annan.

Det är meriterande om du redan äger en tom tomt någonstans i Sverige!

Vem är Hannes Mauritzson?

Hannes delar sina bästa tips

Läs mer

hannes mauritzson indredare influencer