Välj smart teknik

Gör ditt hem smartphone-kompatibelt!

Välj till ett smartphone-lås till ditt hus

Lås och lås upp med din smartphone, när som helst och vart du än befinner dig i världen. Appen kan vara ett centrallås till alla dina ytterdörrar, och du kan naturligtvis även öppna och låsa genom att knappa in en kod direkt på dörrlåset, eller bara hålla upp en tag emot låstet. Aldrig mer några extrarundor till hantverkare eller barn som behöver komma in i ert hus.

Styr ljud, ljus, larm och värmeanläggning med din Smartphone

Från ett tidigt skede finns det även möjlighet för dig att planera bl.a. ljud, larm, belysning och uppvärmning. Med en app i din smartphone eller surfplatta kan du sedan enkelt kontrollera larmet, ljudanläggningen, lamporna och värmepumpen i ditt hem.

Ljudsystem

Nu kan du få ditt hus levererat med högtalare inbyggda i taket i vardagsrum, kök och WC/D. Högtalarna kommer från kvalitetsmärket Sonance. Högtalare monteras i innertaket med kabel dragen till ett ”musikskåp” i anslutning till husets multimediaskåp. I musikskåpet sitter en högtalarväxel som är förberedd för anslutning till en förstärkare/ljudkälla (ingår ej).

Det finns även möjlighet att få ljudkablar framdragna enligt ovan, för att ha möjlighet att i framtiden installera egna högtalare.

Sonance-högtalarna kan kompletteras med till exempel Sonos – ett av marknadens bästa och smartaste ljudsystem. Det kan bestå av både trådlösa och trådbundna högtalare efter egen smak och audiokomponenter med ljud som ger dig full kontroll över hela din digitala musiksamling i en enda användarvänlig app som du styr från valfri enhet. Fyll ditt hem med musik från hela världen! Sonos och många andra ljudsystem kan styras från din dator, smartphone eller surfplatta och är kompatibelt med både PC, Mac och Android.

Tillbaka till INSPIRATION