Välj smart teknik

Gör ditt hem smartphone-kompatibelt!

Välj till ett smartphone-lås till ditt hus

Lås och lås upp med din smartphone, när som helst och vart du än befinner dig i världen. Appen kan vara ett centrallås till alla dina ytterdörrar, och du kan naturligtvis även öppna och låsa genom att knappa in en kod direkt på dörrlåset, eller bara hålla upp en tag emot låstet. Aldrig mer några extrarundor till hantverkare eller barn som behöver komma in i ert hus.

Styr ljud, ljus, larm och värmeanläggning med din Smartphone

Från ett tidigt skede finns det även möjlighet för dig att planera bl.a. ljud, larm, belysning och uppvärmning. Med en app i din smartphone eller surfplatta kan du sedan enkelt kontrollera larmet, ljudanläggningen, lamporna och värmepumpen i ditt hem.

Förberett för Sonos ljudsystem

Nu kan du få ditt hus levererat med högtalare inbyggda i taket i de olika rummen. Våra hus är nämligen förberedda för utbyggnad av Sonos som är ett av marknadens bästa och smartaste ljudsystem. Systemet innefattar högtalare, audiokomponenter med HiFi-ljud som kopplas ihop med nätverket, antingen via nätverkskabel eller WiFi, samt en användarvänlig applikation som ger dig full kontroll över dina digitala spellistor. Läs mer om Sonos här.

Sonos kan styras från din dator, smartphone eller surfplatta och är kompatibelt med PC, Mac och Android. Vi samarbetar med Hi-Fi Klubben som erbjuder support över hela landet.

Kontakta oss för mer information om smarta lösningar för ditt hem!