Hjältevadshus är ett smart husval

Ditt Hjältevadshus är utrustad med flera smarta lösningar. T ex sitter ett smart lås på groventrén, och utbyggbara NEXA ingår redan vid leverans med oändliga möjligheter. Dessutom finns möjlighet att få ett fantastiskt fylligt ljudsystem i ditt hus.

Öppna dörren åt barnen där hemma – med mobilen.

Smart lås ingår i alla Hjältevadshus

Lås och lås upp med din smartphone, när som helst och vart du än befinner dig i världen. Appen kan vara ett centrallås till alla dina ytterdörrar, och du kan naturligtvis även öppna och låsa genom att knappa in en kod direkt på dörrlåset, eller bara hålla upp en tag emot låstet. Aldrig mer några extrarundor till hantverkare eller barn som behöver komma in i ert hus. Yale Doorman ingår som standard till groventrén, och finns som tillval till huvudentré (dock ej pardörrar).

Yale Doorman hemsida >

Styr ljud, ljus, larm och värmeanläggning med din smartphone

Från ett tidigt skede finns det även möjlighet för dig att planera bl.a. ljud, larm, belysning och uppvärmning. Med en app i din smartphone eller surfplatta kan du sedan enkelt kontrollera larmet, ljudanläggningen, lamporna och värmepumpen i ditt hem.

Smart hemfunktion från NEXA ingår som standard i alla Hjältevadshus. Astrostyrning på ytterbelysning ingår. Huben som ingår heter Nexa Bridge X och är kompatibel med alla NEXA-produkter som finns ute i handeln.

Läs mer om Nexa på deras hemsida >

Ljudsystem

Nu kan du få ditt hus levererat med högtalare inbyggda i taket i vardagsrum, kök och WC/D. Högtalarna kommer från kvalitetsmärket Sonance. Högtalare monteras i innertaket med kabel dragen till ett ”musikskåp” i anslutning till husets multimediaskåp. I musikskåpet sitter en högtalarväxel som är förberedd för anslutning till en förstärkare/ljudkälla (ingår ej).
Läs mer om Sonance på deras hemsida >

Sonance-högtalarna kan kompletteras med till exempel Sonos – ett av marknadens bästa och smartaste ljudsystem. Det kan bestå av både trådlösa och trådbundna högtalare efter egen smak och audiokomponenter med ljud som ger dig full kontroll över hela din digitala musiksamling i en enda användarvänlig app som du styr från valfri enhet.