Sol 170 kök med köksö. En mamma leker med sina två barn.

Det bästa för barnen

Drömmen om ett hus är så mycket mer än bara fyra väggar och ett tak. Det är också en dröm om att ge barnen mjukt gräs under fötterna, en mysig trädgård att leka i, kompisar i närheten och att du själv kan öppna dörren och ropa att middagen står på bordet.

Våra barn är det mest värdefulla vi har. De är hela vår kärlek och framtid. Och då måste vi såklart ge dem så bra förutsättningar vi kan. För oss på Hjältevadshus handlar det om att ha barnen som utgångspunkt redan när vi skapar våra hus på ritbordet. Det är där vi lägger grunden för bra uppväxtmiljöer. Att barnen kan andas ren luft. Att barnen kan leka obehindrat. Att barnen kan vara nyfikna utan att skada sig. Och att vår byggprocess är så smidig och snabb att ni i familjen kan spendera så mycket tid med varandra som möjligt. Vår vision är att skapa det bästa för barnen.

Det bästa för barnens hälsa

Vår idé är att friska hus ger friska barn. Därför gör vi allt vi kan för att våra hus ska vara den bästa tänkbara platsen för barn att vistas på.

Det bästa för barnens hälsa →

Det bästa för barnens leklust

Att kunna leka obehindrat är viktigt för barns utveckling. Leken hjälper till att göra verkligheten lättare att förstå. Därför är våra hus förberedda för att klara många år av fartfyllda stunder.

Det bästa för barnens leklust →

Premiumkök värde 62.000:-

Uppgraderat kök ingår just nu.
Läs mer

#detbästaförbarnen - Våra kunders egna bilder

Dela gärna med dig av smarta lösningar för barn, härliga barnrum eller helt enkelt barn som njuter av att bo i ett hus.

Tagga din bild på Instagram med @hjaltevadshus och #detbästaförbarnen så kan den visas här.

Se fler bilder här