LCP fixed background image

Restad Gård Vänersborg, Vänersborg, Sverige

- Vänersborg

 

VÄLKOMMEN TILL ASTRIDS ÄNGAR & RESTAD 3:72

På en udde med söderläge intill Göta älv ligger det nya villaområdet Astrids Ängar. Här finner vi 39 avstyckade tomter samt ett antal befintliga äldre villor av ”Bullerbykaraktär”. Vägar med gatubelysning är redan på plats och kommunalt v/a samt fiber finns i området. Astrids Ängar är redo att ta emot nybyggare som uppskattar naturen och vill leva ett bekvämt och aktivt villaliv på klassisk mark. I närområdet bjuds på en parkmiljö i norr samt älven, slussen och naturen åt andra hållet. Det är ca 2 km till golfbanan och ett par hundra meter till slussen vid Brinkebergskulle och slusscaféet.

Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus och bo med fin vy ner mot älven i en härlig södersluttning. Välkommen till Astrids ängar, hem för båda små och stora livsnjutare!

På denna tomt presenterar vi vår husmodell Spira 168 som ett exempel. För mer information om det presenterade husförslaget eller andra möjligheter kontakta säljare David Lundberg

 

Klicka här för mer information om hus och tomt:

 

Hjältevadshus Spira 168:
Det är enkelt att förstå varför så många barnfamiljer väljer Spira 168. Här finns det plats för fredagsmys, släktmiddagar och barnkalas. Men också för leksaker, slalomskidor och vinterkläder. I hallen finns det gott om utrymme för garderober och smarta förvaringslösningar. Och i köket kan ni välja mellan köksö och bardel. Genom att välja fönsterstorlek kan ni i köket även prioritera mer insynsskydd eller mer ljusinsläpp. Planlösningen är mångsidig och på nedervåningen kan ni till exempel välja mellan ett och två sovrum. Eller mellan mer privatliv och större sällskapsytor.

 

 

 

 


Ser du drömhuset framför dig? Gör så här!

1. Kontakta en husrådgivare så kontrollerar vi vad vi kan bygga på tomten.
2. Åk och titta på din tomt!
3. Vi träffas, går igenom hur huset ska se ut och gör en noggrann kalkyl på kostnaderna.

736 000:- Tomtpris
736m² Areal