LCP fixed background image

Restad Gård Vänersborg, Vänersborg, Sverige

- Vänersborg

 

VÄLKOMMEN TILL ASTRIDS ÄNGAR & RESTAD 3:78

På en udde med söderläge intill Göta älv ligger det nya villaområdet Astrids Ängar. Här finner vi 39 avstyckade tomter samt ett antal befintliga äldre villor av ”Bullerbykaraktär”. Vägar med gatubelysning är redan på plats och kommunalt v/a samt fiber finns i området. Astrids Ängar är redo att ta emot nybyggare som uppskattar naturen och vill leva ett bekvämt och aktivt villaliv på klassisk mark. I närområdet bjuds på en parkmiljö i norr samt älven, slussen och naturen åt andra hållet. Det är ca 2 km till golfbanan och ett par hundra meter till slussen vid Brinkebergskulle och slusscaféet.

Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus och bo med fin vy ner mot älven i en härlig södersluttning. Välkommen till Astrids ängar, hem för båda små och stora livsnjutare!

På denna tomt presenterar vi vår husmodell Villa Generös 163 som ett exempel. För mer information om det presenterade husförslaget eller andra möjligheter kontakta Hjältevadshus säljare David Lundberg

Klicka här för mer information om hus och tomt:

Villa Generös är ett stort och modernt hus i litet format. Husets nedervåning rymmer en stor hall, ett rymligt sovrum med en rejäl garderob med skjutdörrar, generösa gemensamhetsytor och en välplanerad klädvård med plats för både säsongskläder och barnvagn. På nedervåningen finns det dessutom ett stort kök med matplats, och en toalett med utrymme för både badkar och skötbord. Stora gavelfönster mot baksidan ger riktigt bra ljusinsläpp. Och för att öka tillgången till trädgården kan ni välja till ett skjutdörrsparti.


Ser du drömhuset framför dig? Gör så här!

1. Kontakta en husrådgivare så kontrollerar vi vad vi kan bygga på tomten.
2. Åk och titta på din tomt!
3. Vi träffas, går igenom hur huset ska se ut och gör en noggrann kalkyl på kostnaderna.

704 000:- Tomtpris
704m² Areal