Mathias Nevanperä

Säljare

mathias.nevanpera@hjaltevadshus.se
076-101 77 41

Välkommen att besöka mig på nya kontoret i Uddevalla. Slå en signal eller boka ett möte via formuläret nedan (Välj ”Norra Bohuslän”).

Kontakt mig vid förfrågningar kring tomter i Munkedal!

Jag har arbetat med service i hela mitt arbetsliv. Jag startade min karriär som 8-åring när jag cyklade runt på Fossens camping med en fasttejpad kylbox på pakethållaren och sålde nyfångad makrill till nöjda campinggäster. Fritiden spenderar jag gärna i skog och mark, till fots eller på MTB tillsammans med vänner och familj.

Med min erfarenhet från branschen hoppas jag kunna ge mina kunder tips och trix för att husresan ska bli så bra som möjligt.

Att få hjälpa och följa mina kunder genom deras kanske största investering i livet är något som jag tycker är fantastiskt. Jag strävar alltid efter att ha 100% nöjda kunder innan, under och efter att de fått sitt hem levererat. Genom att lyssna mer än jag pratar så skapar jag en bra bild av vad mina kunder vill ha och försöker att omvandla detta till verklighet. Vill ni prata hus eller tomt i Göteborg/Bohuslän är ni alltid välkomna att höra av er till mig.

Boka möte

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Obs: Välj kontor ”Göteborg” så ordnar jag ett möte i Uddevalla.