Standard och tillval i klädvård

Tvättmaskin och torktumlare är tillval. Välj mellan kvalitetsprodukter från Siemens eller Miele. Installerat och klart vid inflyttning. Alla produkter präglas av hög miljömedvetenhet. Leverantörerna jobbar ständigt med att sänka vatten-, energi- och tvättmedelsförbrukningen i alla tvättmaskiner. Som standard för klädvård ingår ett tvättskåp i plåt, eller kan du köpa tillvalet klädvårdsinredning. Klädvårdsinredningen erbjuder ett mer avancerat och estetiskt tilltalande alternativ för en stilren och funktionell tvättstuga. Skåp och bänkskiva från kvalitetsmärket Ballingslöv.

Inredning i tvättstugan

Som standard ingår ett enkelt tvättskåp med vask. Möjlighet finns att uppgradera till Klädvård Plus, en riktigt fin klädvårdsinredning från Ballingslöv, med överskåp, underskåp, laminatbänkskiva och infälld vask. Denna uppgradering ger ett stilrent och funktionellt utrymme, vilket gör din tvättstuga både praktisk och estetiskt tilltalande, med gott om förvaring och arbetsyta.

Vitvaror

Det är skönt att ha allting installerat och klart när man flyttar in i huset. Därför finns det möjlighet att välja till ett tvättpaket med tvättmaskin och torktumlare. Välj mellan nyskapande Siemens eller kvalitetsmärket Miele. Båda alternativen erbjuder toppmodern teknologi och hög energieffektivitet, vilket gör din vardag enklare och sparar både tid och pengar på lång sikt.

Se alla alternativ i huskonfiguratorn >

husleverantör nyckelfärdiga hus

Vi jobbar med kvalitetsleverantörer

Vi är stolta över att presentera våra leverantörer, tillsammans bygger vi hus med högsta kvalitet. Våra samarbetspartners är noggrant utvalda för att säkerställa att varje detalj i ditt nya hem uppfyller de högsta standarderna. Från hållbara byggmaterial till innovativa teknologier, arbetar vi gemensamt för att skapa hållbara och energieffektiva hus.