Smarta hem ingår i alla Hjältevadshus

Alla Hjältevadshus är smarta hem redan vid leverans. Ytterbelysning kan automatiskt tändas och släckas med solens ner- och uppgång. Detta tack vare den medföljande NEXA Bridge X, hjärtat i det smarta hemmet. Med den kan du via mobilen styra inte bara NEXA-produkter, utan tusentals andra på marknaden, t ex Sonos, IKEA, Philips Hue m.m.

Astrostyrning av fasadbelysning

Från ett tidigt skede finns det även möjlighet för dig att planera bl.a. ljud, larm, belysning och uppvärmning. Med en app i din smartphone eller surfplatta kan du sedan enkelt kontrollera larmet, ljudanläggningen, lamporna och värmepumpen i ditt hem.

Smart hemfunktion från NEXA ingår som standard i alla Hjältevadshus. Astrostyrning på ytterbelysning ingår. Huben som ingår heter Nexa Bridge X och är kompatibel med alla NEXA-produkter som finns ute i handeln. Bryggan är dessutom kompatibel med Philips Hue, Sonos m.m.

Mysbelysning med spotlights

Som tillval erbjuder vi Hidealite spotlights i två olika paket. Vi har ett spotlightspaket för fönstersmygar, och ett annat paket för tak.

Spotlightsen är dessutom kopplade till medföljande Nexa Bridge X vilket möjliggör programmering, automatik och styrning via app.

Lägg till spotlights i huskonfiguratorn>

Få bättre koll på ditt hem med säkerhetspaket

NYHET! Få bättre koll på ditt hem med detta säkerhetspaket från Nexa. Följande ingår; magnetkontakter på alla ytterdörrar på nedervåning, en extern rörelsedetektor monterad på gaveln, tre plug-in stickkontakter till t ex fönsterlampor och en hemma/borta-knapp för enkel aktivering.

Lägg till säkerhetspaket i huskonfiguratorn>

Få en tryggare boendesituation med trygghetspaket

NYHET! I trygghetspaketet ingår: två fuktsensorer, under diskmaskin och i klädvård, två smarta brandvarnare, en termometer/hydrometer, en smart dörrklocka samt en riktigt snygg brandsläckare med matchande brandfilt. De smarta produkterna skickar notis till mobilen vid händelse.

Lägg till trygghetspaket i huskonfiguratorn>

Boka möte med en husrådgivare

Boka möte med en av våra duktiga säljare/husrådgivare för att få veta mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.