Värme, smart hem, el & ljud

Hjältevadshus ligger i framkant när det gäller elförbrukning, smarta hem och värmesystem. För att du ska få bästa komfort ingår vattenburen golvvärme som standard på entrevåningen i våra hus. Golvvärme ger en skön och behaglig värme, med andra ord är det slut med kalla fötter. Rummet blir lättare att möblera, ingen radiator (element) där du har tänkt placera soffan eller byrån.

Golvvärme och frånluftsvärmepump

Tillsammans med frånluftsvärmepumpen är också golvvärme energibesparande. På övervåningen har vi förberett för radiatorer så det blir enkelt när du sedan ska färdigställa. Nibe frånluftsvärmepump F730 är en värmepump av den nya generationen. Den har en kompressor som kan uppfylla energibehovet i en bostad på upp till omkring 200 kvm. NIBE F730 levereras som ett komplett paket som kan förse din bostad med värme, varmvatten och ventilation.
Eftersom kompressorn är inverterstyrd är driften mycket ekonomisk och värmeeffekten två till tre gånger så hög som för tidigare frånsluftsmodeller.

Tillsammans med andra verkningsgradshöjande funktioner ger detta minimal energiförbrukning. Den har även en väl isolerad varmvattentank som minimerar värmeförlusten.

Värmepump förberedd för bergvärme finns som tillval.

Braskamin

När du väljer tillvalet braskamin, så köper du högre livskvalitet och lägre värmekostnader. På köpet får du den mest trivsamma av alla möbler. Du får en bränslesnål värmekälla som är enkel att använda, och som på några minuter ger full effekt. Vi har högkvalitativa braskaminer från Contura och erbjuder tre olika färgalternativ, vit, grå eller svart.

Solcellspaket

NIBE är en paketleverantör av hela solcellspaket och vi arbetar kontinuerligt på att utveckla effektiva och hållbara helhetslösningar för ditt energibehov. Solceller i kombination med annat värmesystem är en av de bästa investeringar du kan göra både för miljön och din privatekonomi.

Vi har färdiga solcellspaket i olika storlekar beroende på hur mycket el du vill producera och på hur stor din takyta är. Våra solpaneler finns i paket om 10 paneler (4 kW) eller 20 paneler (8 kW).

Solpanelerna är uppbyggda av kiselkristaller, täckta med specialglas. När solen lyser på solcellerna tar de tillvara på minsta solljus och transformerar det till elektricitet. Panelens ram är tillverkad i vridstyvt anodiserat aluminium och uppfyller de högsta kraven på stabilitet och korrosionsbeständighet.

Mysbelysning med spotlights

Som tillval erbjuder vi Hidealite spotlights i två olika paket. Vi har ett spotlightspaket för fönstersmygar, och ett annat paket för tak.

Spotlightsen är dessutom kopplade till medföljande Nexa Bridge X vilket möjliggör programmering, automatik och styrning via app.

Infällda högtalare

Vill du ha maffigt ljud i huset finns tillvalet infällda högtalare i vardagsrum, kök och WC. Högtalarna kommer från kvalitetsmärket Sonance. Högtalare monteras i innertaket med kabel dragen till husets multimediaskåp. I mediaskåpet sitter en högtalarväxel som är förberedd för anslutning till en förstärkare/ljudkälla.

husleverantör nyckelfärdiga hus

Vi jobbar med kvalitetsleverantörer

Vi är stolta över att presentera våra leverantörer, tillsammans bygger vi hus med högsta kvalitet.