Paketen som gör ditt hem tryggare och säkrare

Att bo i ett hus från Hjältevadshus är redan en smart investering. Du får ett energisnålt och kvalitativt hus med solceller och smarta hemsystem som standard. Men visste du att du kan göra ditt hem ännu smartare och tryggare med några enkla tillägg? Här berättar vi om två nya paket som Hjältevadshus erbjuder: ett trygghetspaket och ett säkerhetspaket.

Trygghetspaketet

Med trygghetspaketet får du extra skydd mot händelser som vattenläckor och brand. Paketet innehåller två fuktsensorer som placeras under diskmaskinen och i klädvården vid inkommande vatten, två smarta brandvarnare som larmar dig i mobilen om det börjar brinna, en termometer/hydrometer som mäter temperatur och luftfuktighet i huset, en smart dörrklocka, samt en snygg brandsläckare med matchande brandfilt.

Alla dessa produkter är kopplade till det smarta hemsystemet från NEXA, som du kan styra och övervaka via en appen. Du kan också få notiser om något händer, allt så att du kan känna dig lugn och trygg i ditt hem.

Säkerhetspaketet

Med säkerhetspaketet får du bättre koll på vad som händer i och runt ditt hus. Paketet innehåller magnetkontakter på alla ytterdörrar på nedervåningen, en extern rörelsedetektor för montering till exempel på husgaveln, tre plug-in stickkontakter för exempelvis fönsterlampor och en hemma/borta-knapp för enkel aktivering.

Med dessa produkter kan du skapa olika scenarier för att öka säkerheten i ditt hem. Till exempel kan du ställa in så att när du trycker på borta-knappen så släcks all belysning utom några fönsterlampor som tänds slumpmässigt för att ge intryck av att någon är hemma. Eller så kan du ställa in så att när rörelsedetektorn känner av någon på gaveln så tänds en lampa eller spelas upp ett ljud för att skrämma bort oönskade besökare.

Du kan också få notiser i mobilen om någon öppnar eller stänger en dörr, eller om rörelsedetektorn aktiveras. Med säkerhetspaketet kan du få bättre koll på ditt hem och förebygga inbrott eller skadegörelse.

Läs om alla våra husmodeller i vår huskatalog!

LADDA NER DIREKT ELLER BESTÄLL HEM I BREVLÅDAN

Helt gratis, förstås. Du kan välja att få en tryckt katalog hemskickad till dig eller få en digital version via mail. Du kan även få information om husvisningar genom att prenumerera på våra mailutskick.

OBS: Vi trycker en ny katalog. Beställer du idag så kommer det ta några dagar innan du får den nya rykande färska katalogen i brevlådan, så vi rekommenderar att du även väljer ”digital” så att du kan bläddra redan idag.